Bekijk de Tarkett projectvloeren, oa PVC vloeren, tapijt, linoleum

Tarkett is een internationale marktleider in innovatieve oplossingen voor vloerbedekking en sportveldbekleding. Met een breed scala aan producten, waaronder vinyl, linoleum, tapijt, vloerkledenrubber, hout, laminaat, kunstgras en atletiekbanen, bedienen wij in meer dan honderd landen wereldwijd door middel van strategische merken als Tarkett en DESSO. Wij leveren designvloeren en functionele vloeren voor diverse segmenten: ziekenhuizen, scholen, woningen, hotels, kantoren, winkels en sportvelden. Wij zetten ons in voor duurzame ontwikkeling en hebben een eco-innovatiestrategie geïmplementeerd die is gebaseerd op Cradle to Cradle ® principes en de circulaire economie bevorderen , met als uiteindelijke doel bij te dragen aan de gezondheid en het welzijn van mensen.

Aanbevolen artikelen
Onze duurzaamheidsaanpak: Doing Good. Together.
Onze duurzaamheidsaanpak: Doing Good. Together.

De duurzame aanpak van Tarkett "Doing Good. Together." is gebaseerd op drie pijlers die aansluiten bij de Cradle to Cradle®-principes: Designing for Life, Closing the Loop en Driving Collaboration.

Tarkett Fusion: de toekomst is modulair
Tarkett Fusion: de toekomst is modulair

Een inspirerende en gezonde werkomgeving wordt steeds belangrijker. Onze vloeren bieden met hun verscheidenheid, levensduur & materiële gezondheid oplossingen voor werkomgevingen.

Duurzaamheid is altijd de basis. Met meer dan 100 Cradle to Cradle®-certificeringen heeft Tarkett het hoogste aantal certificeringen in meerdere productcategorieën.
Onze nieuwste referenties
ABN AMRO, Amstelveen
ABN AMRO, Amstelveen

Om te zorgen voor een duurzaam en innovatief kantoor dat past bij het 'nieuwe bankieren', koos ABN AMRO in Amstelveen voor de non-PVC iD Revolution vloer van Tarkett. Bekijk hier het eindresultaat!

Ronald McDonald Huis, Tilburg
Ronald McDonald Huis, Tilburg

In de huiskamer van het Ronald McDonaldhuis in Tilburg koos Heal Design voor iD Inspiration 70 vloeren en DESSO karpet. Bekijk hier het eindresultaat.

Services