Wandbekleding

Wandbekleding

Onze wandbekleding isflexibel, eenvoudig aan te brengen en helpt bij het verlagen van reparatie- enonderhoudskosten door op de lange termijn beschadiging van wanden teverminderen. De kleur van al onze wandbekleding is afgestemd op ons vloerenassortiment.Bovendien is de wandbekleding goedgekeurd voor cleanrooms.

Onze wandbekleding is ontworpen met het oog op hygiëne, veiligheid en esthetiek. Zaken die van wezenlijk belang zijn in ruimtes voor medische zorg, ouderenzorg en educatie. Om te voldoen aan de unieke behoeften van deze sectoren ontwikkelden we hoogwaardige, duurzame en functionele wandoplossingen. 

Met onze wandbekleding van PVC of linoleum beschermt u de muren van uw zorg- of onderwijsinstelling. Het voorkomt schade door slijtage, passerende bezoekers en verplaatsing van zware objecten. Onze producten zijn eenvoudig te reinigen en behouden langdurig hun uitstraling. We combineren functionaliteit altijd met een breed scala aan ontwerpmogelijkheden, zodat u kunt kiezen wat het beste bij een specifiek doeleinde, publiek of ruimte past.

Ontdek alle wandbescherming

Infectiepreventie en hygiëne

Zowel in de zorg als het onderwijs spelen infectiepreventie en hygiëne in meerdere of mindere mate een rol. Zo moeten (medische) zorginstellingen voldoen aan strenge normen, zoals WIP-richtlijnen. Daarnaast heeft de Covid-19 pandemie het grondig schoonmaken en desinfecteren van publieke ruimtes onderstreept.  

Onze wandbekleding heeft een naadloos ontwerp, wat ervoor zorgt dat er geen ruimtes zijn waar vuil zich kan ophopen. Op deze manier wordt de verspreiding van ziektekiemen en bacteriën tot een minimum beperkt. Via onderstaande button vindt u hierover meer informatie. 

Kosten voor aanschaf, schoonmaak en onderhoud

Wist u dat schoonmaakkosten doorgaans tien keer hoger zijn dan de aanschafwaarde van een vloer of wand? Door te kiezen voor een product dat laag in onderhoud en eenvoudig te reinigen is, kunt u aanzienlijk besparen op deze kostenpost.  

Bovendien zorgt u tegelijkertijd voor een hygiënische, gebruiksvriendelijke en veilige omgeving voor alle gebruikers van uw gebouw. Bent u op zoek naar onderhoudstips -of handleidingen voor wandbekleding?

Wandbekleding en duurzaamheid

Bij Tarkett staan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid centraal in al onze producten. Onze wandbekleding is gemaakt van hoogwaardige materialen die voldoen aan strenge milieunormen. We streven naar het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het bevorderen van een gezonde leefomgeving voor iedereen.  

Wilt u meer weten over deze gegevens van onze afzonderlijke wandbekleding producten? Bezoek dan ons documentatiecentrum en bekijk onze Environment Product Declarations (EDP) en Material Health Statements (MHS).

Meer informatie?

Of het nu gaat om een hygiënische medische ruimte, comfortabele bewonerskamer of veelzijdige onderwijsomgeving: Tarkett is uw betrouwbare partner voor hoogwaardige wandbekleding. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij uw gebouw kunnen verrijken met onze wandoplossingen.