Vloeroplossingen voor horeca, toerisme en recreatie

Vloeroplossingen voor horeca, toerisme en recreatie

Wilt u een blijvende gastbeleving creëren? Van hotellobby's en luxe slaapkamers tot restaurants en bars, vloeren kunnen een vleugje netheid, comfort en design van wereldklasse toevoegen. Laat direct zien wat uw merkidentiteit is met een grote selectie kleuren en dessins in diverse materialen, zoals PVC-stroken, tapijt en heterogeen vinyl. Bescherm en bedien uw gasten met duurzame vloeroplossingen die het milieu respecteren en bijdragen aan hun welzijn.

Liever direct doorklikken naar de vloerbedekkingen voor horeca, toerisme en recreatie?

Aanbevolen horeca, toerisme en recreatie vloeren en vloerbedekkingen

PVC-stroken

PVC-vloeren zijn beschikbaar in veel ontwerpen, waardoor ze altijd mooi in uw horecagelegenheid of winkel passen. Probeer onze PVC-kliktegels, hiervan bieden wij verschillende collecties aan met esthetische en duurzame ontwerpen.

Tapijt

Tapijt kan een hotel of winkel een luxe uitstraling geven. Naast de juiste uitstraling zorgt tapijt ook voor een goede akoestiek in een ruimte en is het een gezonde keuze omdat het bijdraagt aan een betere binnenluchtkwaliteit.

Heterogeen vinyl

Heterogeen vinyl is ontzettend veelzijdig vanwege de vele ontwerpen en resistentie tegen beschadigingen. Deze vloeren kunnen veel verkeer aan en zijn daarom perfect voor winkels en horeca waar dagelijks veel mensen komen.

De perfecte vloer kiezen

De juiste vloer kan positief bijdragen aan uw restaurant of hotel. Zo kan het juiste ontwerp zorgen voor een gezellige sfeer, maar vloerbedekking kan ook helpen met duidelijke zonering of looproutes. Kleur en materiaal zijn hierin essentieel.

Kleuren maken merken persoonlijker en versterken de emotionele klantbeleving. Kies daarom kleuren die het beste passen bij het verhaal van uw merk. Daarnaast beïnvloeden kleuren de stemming van mensen. Zo wekt oranje de eetlust op, creëert geel energie en geeft blauw inspiratie. Door meerdere kleuren te combineren, creëert u een stimulerende sfeer. 

Een goed voorbeeld van een bedrijf dat gebruikmaakt van kleur om de klantbeleving te verbeteren is Moio Beach. Met verschillende blauwtinten en gele accenten heeft het restaurant een uitnodigende sfeer.
 

iD Inspiration PVC-vloeren - Tarkett

Creëer duidelijke zones

Om zones duidelijk aan te geven kan er naast kleur ook met de materiaalkeuze worden gespeeld. Door de combinatie van harde en zachte vloeren creëert u een moderne en gastvrije sfeer in de hele ruimte. Het is dan ook duidelijk voor gasten waar ze heen moeten voor de paskamers of de receptie. 

Vindt u het lastig om deze combinaties in kleur en materiaalkeuze samen te stellen? We hebben de laatste trends op het gebied van horeca-tapijt speciaal voor u op een rijtje gezet.
 

Tapijt als duurzame horeca vloerbedekking

Tapijt is een vloeroplossing die steeds populairder wordt in de hotellerie. Dit is niet gek, want tapijttegels zijn een duurzame en sfeervolle keuze. Een goed voorbeeld van een tapijtvloer die geschikt is voor de hotellerie, is de AirMaster® Reflection. Deze tapijttegelcollectie heeft niet alleen een esthetische waarde. Dit tapijt draagt namelijk ook bij aan een gezondere binnenluchtkwaliteit.

DESSO AirMaster Reflection | Tarkett

Meer informatie

Wenst u meer informatie over welke vloer u het beste kunt kiezen voor uw horecagelegenheid? Neem dan contact op met uw Tarkett contactpersoon of laat uw gegevens achter via ons contactformulier

Projecten uitgelicht

Philips Museum - Eindhoven
Philips Museum - Eindhoven

Het Philips museum in Eindhoven is dé plek waar Gerard Philips in 1891 de eerste Philips-fabriek begon, midden in het centrum van Eindhoven.

Hotel t Gerecht Heerenveen Tarkett
Hotel 't Gerecht, Heerenveen

Boutique Hotel & Café 't Gerecht in Heerenveen was op zoek naar praktische maar toch warme inrichting om hun gasten welkom te heten. Daarom kozen zij voor iD Inspiration. Bekijk hier het resultaat.

Center Parcs Limburgse Peel
Center Parcs, America

Voor hun huisjes op vakantiepark Limburgse Peel koos Center Parcs voor iD Inspiration 40 vloeren. Een ideale ondergrond dankzij het elegante design, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid.

Moio Beach
Moio Beach, Cadzand

Strandrestaurant Moio Beach in Cadzand heeft begin 2018 hun nieuwbouw opgeleverd. In dit nieuwe gebouw hebben zij gekozen voor iD Mixonomi vloeren, met een prachtig resultaat als gevolg.

Boutiquehotel STAATS Haarlem
Boutiquehotel STAATS, Haarlem

Het gastvrije en bijzondere Boutiquehotel STAATS in Haarlem koos voor meerdere Tarkett producten om te zorgen voor een omgeving waarin luxe en comfort centraal staan.

Grand Hotel Huis ter Duin Noordwijk
Grand Hotel Huis ter Duin, Noordwijk

De hotelkamers en openbare ruimtes van Grand Hotel Huis ter Duin zijn uniek in zijn soort, mede mogelijk gemaakt door ons luxueuze DESSO Axminster tapijt en iD Inspiration loose-lay vinylvloeren.

NEMO Science Museum Amsterdam
NEMO Science Museum, Amsterdam

NEMO heeft gekozen voor de iD TILT vloer van Tarkett vanwege zijn superieure kwaliteit. De tegels zijn uitermate geschikt voor ruimtes met veel verkeer en bovendien eenvoudig te onderhouden.

Johan Cruijff ArenA Amsterdam
Johan Cruijff ArenA, Amsterdam

De GLASGOW '72 lounge maakt de dynamiek van de Johan Cruijff ArenA bijna tastbaar! In deze lounge zijn de iD Inspiration vloeren van Tarkett geïnstalleerd. Bekijk hier het project.

Arena Bordeaux
De futuristische en duurzame Métropole Arena in Bordeaux

Tarkett maakte deel uit van het ontwerp van de Bordeaux Métropole Arena en droeg expertise bij op het gebied van duurzame vloeroplossingen die geschikt zijn voor ruimtes met veel verkeer.

Plopsa Hotel De Panne DESSO Axminster
Plopsa Hotel De Panne

Bij het ontwerpen van het gloednieuwe Plopsa Hotel werd er gekozen voor de Axminster tapijtcollectie van DESSO. Ontdek hoe een uniek en stijlvol design tot leven komt in Plopsaland De Panne.

Bowlingbaan Recreatiepark Het Winkel Winterswijk Tarkett referentie
Bowlingbaan, Recreatiepark Het winkel

Bij het ontwerpen van het bowlingcentrum van Recreatiepark Het Winkel koos architect Luuk Kroekenstoel van Kroekenstoel Excellence Design voor DESSO Mozaic tapijt. Laat je hier inspireren!