Vloeroplossingen voor op kantoor

Vloeroplossingen voor op kantoor

Het ontwerpen van kantoren wordt steeds ingewikkelder. De manier waarop mensen werken verandert en dat geldt ook voor het kantoor. Hedendaagse kantoren moeten duurzaam en multifunctioneel zijn en tevens gericht zijn op het stimuleren van comfort, creativiteit en welzijn. 

Bij Tarkett begrijpen we de noodzaak flexibele kantoren die mensen kunnen inspireren en waar ze zich op hun gemak voelen. We maken duurzame vloeren, op basis van de meest recente gebruikersonderzoeken, die bijdragen aan de productiviteit van de werknemers en het welzijn op kantoor.

Aanbevolen vloeren

Bij Tarkett zetten we ons in voor de ontwikkeling van duurzame vloeroplossingen die niet alleen waarde toevoegen, maar die ook het welzijn verhogen en het milieu respecteren.

Tapijttegels

DESSO is al 90 jaar een begrip op het gebied van hoogwaardige tapijttegels. Onze tapijttegels zijn 100% recyclebaar en hebben een indrukwekkende lage ciculaire CO2-voetafdruk. Het tapijt draagt bij aan een betere akoestiek op kantoor.

PVC-stroken

Als het gaat om onze PVC-vloeren, zijn de ontwerpmogelijkheden bijna eindeloos dankzij hun modulaire formaat. PVC-stroken zijn beschikbaar in diverse patronen, kleuren, stijlen en formaten en zijn zeer onderhoudsvriendelijk en duurzaam.

Vloerkleden

Een vloerkleed voegt vaak nét dat beetje extra toe aan een ruimte. Omdat vloerkleden ervoor zorgen dat een ruimte gezelliger en huiselijker oogt, worden deze steeds vaker gebruikt voor werkomgevingen.

Duurzaamheid als hoogste prioriteit

Duurzame vloeren

Duurzame kantoren creëren begint met het vinden van de juiste milieuvriendelijke vloer. Onze volledig recyclebare tapijttegels zijn circulair en hebben een indrukwekkend lage circulaire CO2-voetafdruk. We doen ons uiterste best om deze nog verder te verkleinen.

Welzijn op kantoor

Bij Tarkett ontwikkelen we kantoorvloeren met de gezondheid en het welzijn van mensen als prioriteit. Onderzoek heeft aangetoond dat een verbeterd welzijn op de werkplek leidt tot verhoogde productiviteit, grotere tevredenheid en een betere retentie van personeel.

Co-creatie en visualisatie

Als het gaat om vloeren, wordt maatwerk steeds belangrijker. Dankzij de expertise van onze ontwerpers kunt u uw volgende commerciële interieurproject naar een hoger niveau tillen. Zij staan klaar om u te begeleiden bij het verfijnen van uw vloerontwerp.

Kantoren inclusief ontwerpen

Inclusief kantoor ontwerpen

Op een prettige manier functioneren op de werkvloer, in vergaderruimtes of open kantoortuin: het is allesbehalve vanzelfsprekend dat iedereen dit zomaar kan. De manier waarop een gebouw is ingericht beïnvloedt de manier waarop we het ervaren en waarnemen.

In ons rapport ‘Principes voor Human Conscious Design’ vindt u praktische aanbevelingen en oplossingen voor het optimaal inrichten van ruimtes voor diverse neurotypes. Door de uitdagingen van uiteenlopende individuen in kaart te brengen, kunnen we ruimtes inrichten voor iédereen. Dit noemen wij inclusief ontwerpen.

EMEA Splitter

Laat u inspireren

Kantoor Just Eat Takeaway Amsterdam DESSO Iconic tapijttegels

Vind inspiratie voor uw project door onze kantoorreferenties te bekijken. Wij lichten hieronder twee referenties uit, u kunt alle referenties bekijken door op de link hieronder te klikken.

Collecties uitgelicht

DESSO & Patricia Urquiola: Ontdek een wereld van hoogwaardige grafische zachtheid

Patricia Urquiola behoeft geen introductie. Haar kijk op materialiteit en ontwerpprocessen is speels en poëtisch, maar tegelijkertijd gedetailleerd, pragmatisch, innovatief en avontuurlijk. Patricia Urquiola vond inspiratie bij geweven textiel, dat is duidelijk te zien in de expressieve details van deze DESSO tapijttegelcollectie en de uitnodigende zachtheid van het breiwerk en de wol.

Fuse Landscape: Maak een reis door kleur

De collectie Fuse Landscape ziet binnenruimtes als kleurrijke velden, waarbij vloeiende overgangen flexibele en multifunctionele werkomgevingen creëren. Kleuren en texturen vullen elkaar aan en wisselen elkaar organisch af. Dit creëert prachtige ruimtes waarin beter en natuurlijker kan worden gewerkt.

iD Square: PVC stroken

iD Square biedt een van de grootste selecties aan ontwerpen en kleuren op de markt. Eenvoudig te combineren met DESSO-tapijttegels, dankzij de vergelijkbare diktes (hoogteverschil < 2,5 mm) en designs, die perfect te combineren zijn en zorgen voor naadloze overgangen.

DESSO Desert: Telkens weer een indrukwekkend ontwerp

Onze ontwerpers hebben de populaire DESSO Desert-collectie een nieuwe twist gegeven. Dankzij een breder scala aan nieuwe, gedempte tinten om bestaande neutrale en accentkleuren te overbruggen, kunnen met het gerestylede kleurenpalet van DESSO Desert meerdere combinaties worden gemaakt voor een creatieve uitstraling.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie over welke kantoorvloeren u het beste kunt kiezen voor uw kantoor? Neem dan contact op met uw Tarkett contactpersoon of laat uw gegevens achter via ons contactformulier.