Mijn Tarkett-account: alle Tarkett-diensten voor professionals op één plek

Mijn Tarkett-account: alle Tarkett-diensten voor professionals op één plek

Uw Tarkett account is uw persoonlijke online ruimte op onze website. Profiteer van talrijke diensten, zoals:

  • het raadplegen van de beschikbaarheid van producten*
  • het raadplegen van uw bestelgeschiedenis* 
  • het online bestellen van uw producten*
  • het bekijken van uw opgeslagen documenten
  • het bestellen van stalen 

 

Log nu in of maak uw account aan om van deze diensten gebruik te maken.

*Deze services zijn alleen beschikbaar voor onze klanten die orders plaatsen.


Raadpleeg de voorraad en beschikbaarheid van producten 

Raadpleeg de voorraad en beschikbaarheid van al onze producten en accessoires, wanneer u maar wilt. Deze dienst is doorlopend en vanaf alle apparaten (computer, smartphone en tablet) beschikbaar. Met slechts enkele klikken bekijkt u realtime de voorraad en de geschatte verzend- en leverdatums.

NIEUW! Raadpleeg de voorraad van wel 150 artikelen op een rij!  Pas de filter 'producten op voorraad' direct vanaf de collectiepagina toe of klik hier om de voorradige artikelen te bekijken.

Bestel online  NIEUW!

U kunt nu al onze producten en accessoires online bestellen, met de garantie dat uw gebruikelijke contactpersoon bij de customer service uw bestelling verwerkt. Voer in het veld voor 'opmerkingen' specifieke verzoeken in en wij doen de rest.

Bij het afrekenen verschijnen automatisch uw geregistreerde geldende tarieven.

We staan graag altijd en overal voor u klaar!

Raadpleeg de bestelstatus en -geschiedenis

Digitaliseren helpt om nieuwe manieren van werken te ontwikkelen, daar zijn we van overtuigd. Daarom volgt u al uw lopende en eerdere bestellingen met gemak op één enkele plek: uw Tarkett-account.

NIEUW! Traceerlink om de verzendstatus te raadplegen en downloadbare facturen

Bestel stalen

De mogelijkheid om onze vloermaterialen in het echt aan te raken en te zien is doorslaggevend om een goede keuze te maken. Daarom stuurt Tarkett u productstalen op als u dat wilt, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Blader door onze onlineproductcatalogus en klik op de knop om stalen aan te vragen. Ons team doet er alles aan om de stalen zo snel mogelijk bij u te krijgen.

Zij zijn al overtuigd

We hebben de tool samen met onze klanten ontwikkeld, omdat zij als geen ander weten wat ze willen. De feedback die zij ons gaven tijdens het testen van 'My Tarkett Online' was heel waardevol en heeft geholpen nieuwe online diensten te ontwikkelen die onze klanten echt helpen.

Ik kijk altijd eerst op de website van Tarkett of het product voorradig is. Als ik meer informatie nodig heb, weet ik dat ik contact kan opnemen met mijn gebruikelijke contactpersoon bij Tarkett.

We moeten snel kunnen reageren. Direct bestellen op de website is dus heel handig. Het proces verloopt vlot en is eenvoudig. Zelfs een computerleek kan ermee aan de slag!

Dankzij de bestelgeschiedenis kan ik op elk moment de status van mijn bestellingen bekijken. Ik hoef de klantendienst niet te bellen voor snelle informatie.

Met deze tool staan we 24/7 voor u als klant klaar, van realtime beschikbaarheid tot direct online bestellen!

Hoe maakt u een account aan ?

Om uw account in een paar klikken aan te maken, volgt u deze stappen: 

1) Wanneer u op onze website voor professionals bent, klikt u op "aanmelden" rechtsboven in het scherm en vervolgens op "maak een account aan".

2) Vul vervolgens uw e-mail adres in en de paar velden over uw professionele status.

3) Bevestig de aanmaak van uw account door te klikken op de link die u per e-mail is toegezonden.

U hebt nu toegang tot uw Tarkett-account en de bijbehorende diensten*!


*Sommige diensten, zoals productbeschikbaarheid en ordergeschiedenis, zijn alleen beschikbaar voor onze klanten die orders plaatsen. Als u een bestaande klant bent, maar niet kunt inloggen, neem dan contact op met uw Tarkett Account Manager of vertegenwoordiger van de customer service. Wij zullen ons best doen om zo snel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen.