Ontdek de Wereld van Tarkett en bezoek onze showrooms, fabriek en designcenter

Ontdek de Wereld van Tarkett en bezoek onze showrooms, fabriek en designcenter

Of u nu een interieurprofessional, architect of gewoon een enthousiaste designliefhebber bent, het verkennen van inspirerende ruimtes en cutting-edge ontwerpen kan een enorme bron van creativiteit zijn. Bij Tarkett openen we graag de deuren naar een wereld vol innovatie en esthetiek met onze drie showrooms, fabriek, Carpet Recycle Center en DESSO Carpet Design Center. Ontdek de plekken waar functionaliteit en schoonheid samenkomen en laat u inspireren om zelf unieke ruimtes te creëren.

DESSO_Design_Center_Waalwijk_Tapijt

Fabrieksbezoek in Waalwijk

Stap in de wereld van Tarkett door een bezoek te brengen aan de fabriek. Dit biedt een unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen. Tijdens een bezoek in Waalwijk nemen we u mee in onze fabriek en krijgt u onze Carpet Recycle Center en onze Design Center te zien. Ook hebben we twee showrooms op locatie, waar u de laatste vloerencollecties kunt zien voor thuis en voor in projecten.

Een uitnodiging tot innovatie in DESSO Carpet Design Center

Het Carpet Design Center van Tarkett is de speeltuin voor creativiteit en innovatie. Hier kunnen bezoekers de nieuwste trends in de vloerenwereld verkennen en hands-on ervaring opdoen met verschillende vloeroplossingen. Het Design Center is een interactieve ruimte waar u kunt experimenteren met texturen, patronen en kleuren om het perfecte vloerontwerp voor uw project te vinden. Of u nu op zoek bent naar een tijdloze uitstraling, een gedurfde esthetiek of iets daartussenin, het Design Center biedt de tools en inspiratie om uw visie tot leven te brengen.

Bezoek onze innovatieve Carpet Recycle Center

Om duurzaamheid en circulariteit in de bouwsector te bevorderen, heeft Tarkett het opmerkelijke 'Tarkett Carpet Recycle Center' opgezet. Dit recyclingcentrum maakt gebruik van geavanceerde technologieën om tapijttegels te ontmantelen, vezels te scheiden en deze opnieuw te verwerken tot hoogwaardige grondstoffen voor nieuwe tapijttegels. Graag inspireren we belangstellenden om samen te werken aan een duurzamere bouwsector, die verantwoordelijk is voor bijna 40% van de mondiale CO2-uitstoot.

Architecten Showroom Amsterdam

De Architecten Showroom Amsterdam, gelegen op Ijburg, is een bruisend zakencentrum dat de meest recente trends en architecturale innovaties tentoonstelt. Hier bundelen we samen met diverse internationale bedrijven onze krachten om met architecten, ontwerpers en vakgenoten samen projecten tot leven te brengen. Als u nieuwsgierig bent naar de laatste ontwikkelingen in de branche en innovatieve vloeroplossingen wilt zien, nodigen we u van harte uit. Bezoek deze showroom en laat uw creativiteit de vrije loop.

WAALWIJK_CARPET_RECYCLING_CENTRE 01

Plan uw bezoek aan ons

Bent u klaar om de wereld van Tarkett te verkennen? Plan uw bezoek aan een van onze showrooms, onze fabriek, Tarkett Carpet Recycle Center en/of onze Design Center voor een onvergetelijke ervaring vol designmogelijkheden.

Voor meer informatie en om uw bezoek te plannen, kunt u ons bellen via telefoonnummer +31416 684100 of ons contactformulier invullen.