Duurzame vloerbedekking voor elke ruimte

Duurzame vloerbedekking voor elke ruimte

De keuze van de vloerbedekking heeft veel invloed op het interieur en de beleving van een ruimte. De juiste vloer zorgt voor een goede akoestiek, optimaal binnenklimaat en draagt bij aan welzijn en gezondheid van de gebruiker. Tarkett heeft voor elke ruimte vloeroplossingen die duurzaam, onderhoudsvriendelijk en van zeer hoge kwaliteit zijn. 

Onze expertise

DESSO tapijt

DESSO tapijt is erg veelzijdig en geschikt voor uiteenlopende ruimtes. Onze tapijttegels en bedrukt tapijt combineert u gemakkelijk met onze andere productgroepen, kamerbreed en geweven tapijt zorgt voor een luxe en elegante sfeer en met onze vloerkleden creëert u een aangenaam gevoel in iedere omgeving.

PVC-vloeren

Onze PVC-stroken, heterogeen en homogeen vinyl vloeroplossingen zijn onderhoudsvriendelijk, comfortabel en bieden talloze ontwerpmogelijkheden voor unieke designs. Ontdek onze PVC vloeren met solide duurzaamheid, superieure vlekbestendigheid en slijtvastigheid voor gebieden met zwaar verkeer.

Linoleum vloeren

Onze linoleum vloeren geven een authentieke look aan uw interieur. Deze vloeroplossing is gemaakt van 97% natuurlijke materialen, is 100% recyclebaar, uitermate bestand tegen slijtage en veel verkeer en heeft bovendien een uitzonderlijk lage CO2-voetafdruk. De moderne en stijlvolle keuze voor mens en milieu.

Specifieke vloeren

Vloeroplossingen voor specialistische ruimtes, zoals gevoelige omgevingen of hygiënische ruimtes. Met opties als ons Wetroom systeem, veiligheidsvloeren en geleidende vloeren hebben we voor iedere situatie een geschikte vloer.

Circular selection

Wij gaan voor een circulaire economie. Onze producten weerspiegelen dit doel. Producten in onze circular selection zijn eindeloos recyclebaar, goed voor mens en planeet en beoordeeld naar de hoogste mate van duurzaamheid.

Accessoires

Vloeraccessoires zorgen voor een smetteloze afwerking van uw vloerkeuze. Zo zorgen lasdraden voor de juiste verbinding, maken plinten een kamer compleet en dragen ondervloeren zorg voor geluidsbeperking en geluidsreductie.

Voor iedere vloer het juiste design

Bij Tarkett begrijpen we dat ieder project uniek is. De vloerkeuze speelt een essentiële rol bij de uitstraling van een ruimte. Wij bieden een uitgebreide selectie aan designs in verschillende productgroepen, zodat u weloverwogen keuzes kunt maken voor uw interieur.  

Of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuw kantoor, het inrichten van een winkelpand of de afwerking van uw ruimte: ons uitgebreide kleurenpalet en talloze keuzes in dessins en patronen garanderen dat u altijd een vloer kiest die perfect past bij de stijl van uw project. 

Wenst u meer informatie over welke vloeren u het beste kunt kiezen voor uw project? Neem dan contact op met uw Tarkett contactpersoon, visualiseer uw project via onderstaande button, bekijk onze producten of laat uw gegevens achter via ons contactformulier.