Ontdek Tarkett mens & milieu

Ontdek Tarkett

Bij Tarkett geloven we in een mooiere wereld door te luisteren naar de mens en de aarde. Al meer dan 140 jaar ontwikkelen we vloeren van topkwaliteit die niet alleen de wereld om ons heen mooier maakt, maar dragen we ook onze visie uit op natuur en milieu.
Decennialang hebben we onszelf bewezen door de ultieme klantervaring te bieden en steeds opnieuw innovatieve vloeroplossingen te bedenken voor een breed scala aan segmenten.

 

 

Onze expertises

Lokaal geproduceerd

Geproduceerd in Europa

Bij Tarkett geloven we sterk in de kracht van lokale productie in Europa en het diepgaande effect ervan op het leveren van hoogwaardige producten. Onze toewijding aan "Made in local" stuurt elk aspect van ons productieproces aan en beïnvloedt al onze keuzes.

Tarkett's duurzaamheid

Onze duurzaamheidsaanpak

Bij Tarkett staat al jaren duurzaamheid centraal en zetten we ons hier op allerlij vlakken voor in. Zo zijn wij pioniers op het gebied van vloeren recyclen en streven wij naar een vermindering van 30% van de uitstoof van broeikasgassen.

De Circular Selection

Het kiezen van een vloer uit onze Circular Selection is een garantie dat uw vloerafval zelfs na gebruik kan worden ingezameld en gerecycled. Aangezien wij voortdurend streven naar het implementeren van nieuwe recyclingtechnologieën en terugnamesystemen, willen wij deze methode ook uitbreiden naar andere collecties.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie over welke vloeren u het beste kunt kiezen voor uw project? Neem dan contact op met uw Tarkett contactpersoon, bekijk onze producten of laat uw gegevens achter via ons contactformulier.

Meer duurzame verhalen

Circulaire economie
Klimaat en circulaire economie

Lees meer over waarom we van afval houden, waar we de kans zien om het opnieuw om te vormen in prachtige vloeren en hoe we ernaar streven om te innoveren en vloeren te recyclen.

Onze duurzaamheidsaanpak
Onze benadering

Bij Tarkett streven we naar een duurzame, circulaire economie die waarde creëert voor iedereen, de cirkel van afval sluit, natuurlijke hulpbronnen behoudt en onze impact op klimaatverandering inperkt.