Vacatures bij Tarkett

Vacatures bij Tarkett

Tarkett is een internationale marktleider in innovatieve oplossingen voor vloerbedekking en sportveldbekleding, met een behaalde netto-omzet van €2,8 miljard in 2021. Met een breed scala aan producten, waaronder vinyl, linoleum, tapijt, rubber, hout, laminaat, kunstgras en atletiekbanen, bedient de Groep klanten in meer dan honderd landen wereldwijd door middel van hun strategische merken Tarkett, Desso, Johnsonite, Tandus, Centiva, FieldTurf en Beynon.

Mensen maken het verschil: vacatures bij Tarkett

We weten allemaal dat mensen bedrijven succesvol maken. We zijn er trots op een gevarieerd personeelsbestand te hebben. Mensen zijn ons belangrijkste kapitaal. Zij zijn de sturende kracht achter ons succes. Tarkett is altijd op zoek naar goed opgeleid en gemotiveerd talent met gezond verstand.

Waarom werken bij Tarkett?

Met 12.000 medewerkers en 34 productielocaties verkoopt Tarkett dagelijks 1,3 miljoen vierkante meter vloeroppervlak voor ziekenhuizen, scholen, woningen, hotels, kantoren, winkels en sportvelden. De Groep zet zich in voor duurzame ontwikkeling en heeft een eco-innovatiestrategie geïmplementeerd die is gebaseerd op Cradle to Cradle® -principes en bevordert de circulaire economie, met als uiteindelijke doel bij te dragen aan de gezondheid en het welzijn van mensen.

In onze visie voor 2020 hebben we verschillende doelstellingen geplaatst voor duurzaamheid op de lange termijn. We werken bij Tarkett voortdurend aan de ontwikkeling van innovatieve producten die veilig zijn voor mens en milieu. Een gezonde binnenklimaat, ontwikkeling van recyclebare vloeren met goede milieukenmerken en kwalitatief hoogstaande producten hanteren we hierbij als uitgangspunten. 

Gemotiveerde, betrokken en bevlogen medewerkers die zich kunnen conformeren met deze visie zijn voor ons de fundering waarop ons bedrijf gebouwd is. Samen gaan we ervoor zorgen dat we onze duurzame doelstellingen niet alleen halen, maar zelfs overtreffen!

Vacatures bij Tarkett: health & vitality

Vanuit onze bedrijfsvisie hebben we één doel: “De vloer laten werken voor uw gezondheid en welzijn.”.

Gezondheid en welzijn van onze medewerkers is ook erg belangrijk voor ons. Hiervoor biedt ons team ‘Health & Vitality’ actief diverse faciliteiten en cursussen aan. Tevens hebben we een personeelsvereniging, die veel activiteiten organiseert, zoals bioscoopavonden, Efteling, bowling, mountainbiken, enzovoort.

Wij bieden, naast een uitstekende beloning afhankelijk van kennis en ervaring, een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket. Denk bijvoorbeeld aan een bijdrage aan je pensioen, opleidingsmogelijkheden, reiskosten etc.

Bekijk de openstaande vacatures bij Tarkett

Spreekt onze organisatie je aan en wil je meer informatie over vacatures bij Tarkett? Bekijk onze openstaande vacatures via onze corporate LinkedIn pagina. Staat er geen passende vacature bij, maar heb je toch interesse? Neem contact met ons op.

Vacatures bij Tarkett - Werken bij Tarkett