Specifieke vloer- en wandoplossingen

Specifieke vloer- en wandoplossingen

Sommige ruimtes hebben specifieke eisen en voorwaarden, zoals geavanceerde veiligheid, optimale hygiëne en eenvoudig onderhoud. U heeft een ruime keuze uit onder andere PVC, tapijt, linoleum en verschillende oplossingen voor de afwerking van de ruimte. Van ziekenhuizen tot ouderenzorg en van kantoren tot onderwijs: wij bieden vloer- en wandoplossingen die voldoen aan de behoeften van elke omgeving. 

Specialistische vloer- en wandproducten

Circular selection

Ontdek onze Circulair Selection: een samengesteld aanbod met duurzame vloeren die bijdragen aan de circulaire economie. Deze selectie bevat PVC-, tapijt-, en linoleumvloeren die na gebruik volledig kunnen worden gerecycled tot nieuwe vloeren. Met keuze uit meer dan 300 designs kiest u voor mooie en functionele vloeren, terwijl u uw impact op het milieu vermindert.

Wetroom systeem

Ons Wetroom systeem is een complete oplossing voor waterdichte en hygiënische afwerking voor badkamers of natte ruimtes. Van vloeren tot wandbescherming en van accessoires tot afwerking. Met producten die een hoge mate van slipbestendigheid, waterbestendigheid en eenvoudig schoonmaken bieden, creëert u veilige Wetrooms.

Geleidende vloeren

Met geleidende vloeren van Tarkett kiest u voor een veilige vloer geschikt voor gevoelige ruimtes. Denk aan operatiekamers en computerruimtes. De vloeren zijn beschikbaar in homogeen vinyl en linoleum met een statisch geleidende of statisch dissipatieve rug. Ze zijn speciaal ontworpen voor omgevingen met zwaar verkeer en hebben een lange levensduur.

Wandbekleding

Onze muurbescherming zorgt voor langhoudende bescherming tegen stoten, schokken, krassen en vlekken. Ons assortiment bevat uiteenlopende kleuren die perfect aansluiten bij onze vloeren. Voldoet aan de strenge eisen voor cleanrooms, is gemakkelijk te reinigen en biedt een praktische oplossing voor een schone omgeving.

Veiligheidsvloeren

Met de veiligheidsvloeren van Tarkett creëert u een betrouwbare en veilige omgeving. Onze vloeren zijn speciaal ontworpen om ongevallen te voorkomen, met een zeer goede slipbestendigheid en hoge slijtvastheid. Kies uit ons ruime assortiment homogeen en heterogeen vinyl, met minimaal onderhoud en vele designopties.

Ontwerpen voor elke situatie

Wij brengen design en functionaliteit samen in ons uiteenlopende aanbod van vloeren en muurbescherming. In onze dessins vindt u natuurlijke elementen, zoals hout-, beton- en marmerlooks. Met een uitgebreide keuze in patronen en kleuren kunt u een passende stijl creëren. Geschikt voor iedere ruimte en situatie.

Langdurige prestaties

Onze producten blinken uit in akoestische eigenschappen, slipweerstand en antistatische kenmerken. Door duurzame materiaalkeuzes en eenvoudig onderhoud zijn onze vloeren en wandbescherming niet alleen efficiënt, maar hebben ze ook een lange levensduur.

Bewust vervaardigd

Bij Tarkett staat een duurzame aanpak altijd centraal. Onze vloer- en wandoplossingen worden geproduceerd op de meest milieuvriendelijke manier met het oog op langdurig gebruik. Door zoveel mogelijk natuurlijk hernieuwbare materialen te gebruiken, bij zowel de creatie als verwerking van (teruggenomen) vloeren, dragen we bij aan een circulaire economie. We streven naar circulariteit in al onze producten en kiezen voor milieubewuste opties die een lage CO2-voetafdruk achterlaten. Zo dragen we bij aan een betere toekomst. 

Meer informatie

Wenst u meer informatie over welke vloer- of wandoplossing u het beste kunt kiezen voor uw ruimte? Neem dan contact op met uw Tarkett contactpersoon, bekijk ons productassortiment, visualiseer uw project of laat uw gegevens achter via ons contactformulier.