Tapijttegels

Tapijttegels

DESSO is al 85 jaar een begrip op het gebied van hoogwaardige tapijttegels. Onze innovatiestrategie richt zich op drie pijlers: creativiteit, functionaliteit en Cradle to Cradle®. Door het ontwikkelen van vloerproducten leveren we een bijdrage aan de gezondheid en het welzijn van mensen. De inventieve patronen en uitgebreide keuzen in kleuren zijn uitstekend te combineren met andere Tarkett-producten om zo creatieve en functionele concepten te creëren voor elke ruimte.

Ontdek ons assortiment tapijttegels

Tapijttegels voor elke ruimte

Onze hoogwaardige tapijttegels zijn veelzijdig inzetbaar, geschikt voor diverse ruimtes en gebouwen. Met name op kantoor vormen ze een stijlvolle en gezonde keuze, terwijl ze eveneens uitstekend passen in andere zakelijke omgevingen. 

Kantoren

Het is belangrijk dat werknemers zich prettig voelen op kantoor en dat zij effectief te werk kunnen gaan. Tapijt verbetert de akoestiek en de binnenluchtkwaliteit. Beiden zijn essentieel voor een betere concentratie en hogere productiviteit.

Onderwijs

Verbeter de akoestiek in schoolgebouwen met onze hoogwaardige tapijttegels, waardoor een stimulerende leer- en werkomgeving wordt gecreëerd. Dit draagt bij aan maximale ontwikkeling voor zowel leerlingen als personeel.

Horeca

Sfeer is belangrijk in de horeca. Gasten moeten in een aangename omgeving kunnen genieten van hun gezelschap. Met het juiste tapijt creëert u een uitstraling die de gasten zo aanspreekt dat ze terug blijven komen.

Zorg

Tapijttegels bieden een hygiënische vloeroplossing waarmee u een luxe en warme sfeer creërt in de zorg. Dit draagt niet alleen bij aan het comfort van patiënten, maar ook aan een sneller herstel.

Unieke co-creaties

DESSO & Patricia Urquiola

Onze collectie in samenwerking met Patricia Urquiola straalt grafische zachtheid uit. Door de rasters van kleur krijgen de tapijttegels diepte. U kunt kiezen uit twaalf verschillende kleuren.

DESSO X RENS

De DESSO X RENS collectie bestaat uit speelse en kleurrijke tapijttegels. Ieder design bestaat uit een set van 5 x 4 uitgebalanceerde tapijttegels en is keuze uit verschillende patronen.

DESSO en Studio Stefan Scholten

Deze samenwerking bestaat uit twee collecties. De DESSO Solid tapijttegels, en de DESSO Shape tapijttegels. Deze twee collecties passen perfect bij elkaar.

Tapijttegels op maat

Bij Tarkett bieden we u de mogelijkhied om samen met ons ervaren designteam kleuren en structuren te combineren om uw eigen, unieke vloerbedekking te creëren.

In samenwerking met onze designers creëert u de beste vloer voor uw ruimte. Naast onze standaardcollecties bieden we u zo nog meer keuze en flexibiliteit aan. U staat centraal in dit creatieve proces door zelf de kleuren en de structuren te kiezen. 

Kom u samen met onze designers co-creëren in het Carpet Design Center?

Meer informatie over tapijttegels van Tarkett

Heeft u interesse in onze tapijttegels of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw (kantoor)ruimte? Neem dan contact op of bestel gratis stalen van de gewenste designs via de productpagina’s.

Tapijttegel referenties

HUIS van Roosendaal
HUIS van Roosendaal

Het HUIS van Roosendaal is circulair verbouwd. De DESSO Marvel en DESSO Fields tapijttegels hebben hier een bijdrage aan geleverd.

Alpina | Tarkett
Alpina

.pet projectinrichters heeft het kantoor van Alpina heringericht volgens het principe activiteit gerelateerd werken (ABW). Onze DESSO Iconic tapijttegels mochten niet ontbreken in het ontwerp.