Referenties & case studies

Referenties & case studies

Van het idee tot de realisatie, raak geïnspireerd door Tarkett producten in de markt.

Filter
Ontdek 51 case studies
Capgemini, Utrecht
Capgemini, Utrecht
Utrecht , Nederland

Het hoofdkantoor van Capgemini, is mede door het DESSO tapijt getransformeerd van een werkplek naar een sociale, creatieve & dynamische ruimte. Bekijk hier het eindresultaat!

Canon, Venlo
Canon, Venlo
Nederland

Bij het nieuwe groene hoofdkantoor voor Canon production printing is het DESSO AirMaster tapijt geïnstalleerd. Het eindresultaat bekijkt u hier!

Dura Vermeer, Hengelo
Dura Vermeer, Hengelo
Hengelo , Nederland

De combinatie van DESSO & Ex en DESSO Frisk geven de diverse ruimtes bij Dura Vermeer in Hengelo hun eigen karakter. Bekijk hier het eindresultaat!

Dutch Designers At work, Arnhem
Dutch Designers At work, Arnhem
Arnhem , Nederland

Om te zorgen voor een duurzaam en huiselijk kantoor, koos Dutch Designers At Work voor een combinatie van harde en zachte vloeren. Bekijk hier het eindresultaat!

Amphia Ziekenhuis, Breda
Amphia Ziekenhuis, Breda
Breda , Nederland

Om te zorgen voor een topklinisch ziekenhuis waar de patiënt centraal staat, koos het Amphia Ziekenhuis in Breda voor onder andere de iQ Optima vloeren van Tarkett. Klik snel verder naar de foto's!

Danone, Hoofddorp
Danone, Hoofddorp
Hoofddorp , Nederland

Om te zorgen voor een duurzaam en gezond kantoor dat de Danone “one Planet, one Health" visie weerspiegelt, koos Danone in Hoofddorp voor de iD Inspiration Loose-Lay vloer van Tarkett.