Onze nieuwste collecties

Onze nieuwste collecties

In onderstaand overzicht ziet u per productgroep de nieuwste collectie.

Nieuwe DESSO Origin collectie

De schoonheid van circulariteit. De DESSO Origin Retrace & Recharge tapijttegels zijn 100 % recycleerbaar en het resultaat van een holistisch ontwerpproces. Hier inspireerde het circulaire begrip 'made to be remade' zowel de textuur als het patroon, waarbij elke productlijn de tactiele schoonheid weerspiegelt van de perfecte imperfectie van Moeder Natuur.

ProtectWALL 1.5mm

De hernieuwde ProtectWALL 1,5 is ontworpen voor gangen en patiëntenkamers in veeleisende omgevingen. Het is een hoogwaardige vinyl wandbekleding die muren beschermt tegen stoten, schokken, krassen, vlekken en chemicaliën.

DESSO AirMaster Savera

De DESSO AirMaster Savera collectie biedt een inspirerende, flexibele en duurzame manier om de hoeveelheid schadelijke fijnstof in een ruimte aanzienlijk te verminderen. Door deze op te vangen en te bewaren waar ze geen kwaad kunnen doen: onder je voeten.

Nieuwe DESSO AirMaster Savera Shade

De DESSO AirMaster Savera Shade collectie biedt een inspirerende, flexibele en duurzame manier om de hoeveelheid schadelijke fijnstof in een ruimte aanzienlijk te verminderen. Door deze op te vangen en te bewaren waar ze geen kwaad kunnen doen: onder je voeten.

iD Inspiration PVC vloeren

De nieuwe iD Inspiration-collectie is een ongeëvenaarde mijlpaal in het design van modulaire vinylcollecties. De collectie heeft natuur geïnspireerde kleuren en thema's beschikbaar in 100 designs, verkrijgbaar in houtlook en betonlook.

DESSO Serene & Serene Colour

De 100% recyclebare DESSO® Serene & DESSO Serene Colour collecties biedt een zachte en geruststellende tegenhanger voor de drukke wereld om ons heen. Dankzij zachte en uitnodigende kleuren in organische patronen brengt deze collectie rust en duurzaamheid naar elk kantoor, zodat iedere ruimte sereen aanvoelt.

DESSO Grezzo tapijttegelcollectie

DESSO Grezzo is een ode aan de pure, ongerepte schoonheid van natuurlijke rotslandschappen en draagt bij aan Tarketts voortdurende inzet om 's werelds kwetsbare natuurlijke bronnen te beschermen. DESSO Grezzo is beschikbaar in twaalf karakteristieke kleuren en doet denken aan steenvlakten en met vuursteen bedekte kliffen.

Human Fascination II: The power of origin

Onze collectie DESSO Human Fascination II is de nieuwste toevoeging aan de DESSO Carpetecture®-familie en een ode aan de vindingrijkheid, kwetsbaarheid en wilde schoonheid van de natuur. Sta stil en laat een wereld voor u open gaan.

Excellence Genius Loose Lay: heterogene lijmvrije vinylvloer

Tarkett maakt de cirkel rond met een 100% recycleerbare, loose-lay vloer

iD Click Ultimate 55-70 & 55-70 PLUS - PVC stroken

De iD Click Ultimate 55-70 & 55-70 PLUS is een luxe vinyltegel met het uiterlijk, gevoel en de kracht van hout en steen. Bovendien heeft het een geluidsdemping van 19dB en is het eenvoudig schoon te maken. Verkrijgbaar in 31 designs.

iQ Surface - Homogeen vinyl

De iQ Surface is een innovatieve oplossing die elke ontwerper of architect zal bekoren en is te installeren op de vloer, muren of losse objecten. De iQ Surface is ideaal toe te passen in horeca, winkels en hotels.

DESSO vloerkleden

Een vloerkleed voegt vaak nét dat beetje extra toe aan een ruimte. Omdat vloerkleden ervoor zorgen dat een ruimte gezelliger en huiselijker oogt, worden deze steeds vaker gebruikt voor werkomgevingen of projecten. In een klassiek of een modern interieur, groot of klein: een vloerkleed past altijd.

AirMaster C2C Gold - Tapijttegels

De nieuwe AirMaster Gold-collectie bestaat uit drie complementaire ontwerpen: AirMaster Nazca Gold, AirMaster Salina Gold, AirMaster Tierra Gold. Met de Cradle to Cradle® Gold-certificering en de eveneens unieke functionaliteit voor het opvangen van fijnstof van alle DESSO AirMaster-collecties.

Segno - Hout

Segno is onze nieuwste houten vloeren collectie. Met de korte planken eenvoudig in verschillende hippe of klassieke patronen te leggen, zoals visgraatpatroon.

Acczent Essential 70 - Heterogeen vinyl

Acczent Essential vinylvloeren zijn ontworpen om gemakkelijk te kunnen worden gecombineerd met Excellence en Tapiflex-trappen in commerciële en semi-commerciële ruimten, met name toepassingen in de sectoren Onderwijs, Gezondheidszorg en Ouderenzorg en Residentieel.

Afbeeldingengalerij