Onze nieuwste collecties

Onze nieuwste collecties

In onderstaand overzicht ziet u per productgroep de nieuwste collectie.

Oplossingen voor een post-COVID19 kantooromgeving

Nu we langzaam uit de lockdown komen is het van belang om de gezondheid en welzijn van uw medewerkers te bewaken. Bekijk hier hoe vloerbedekking een belangrijke kan spelen in het inrichten van een veilige werkplek voor u en uw collegas.

Human Fascination II: The power of origin

Onze collectie DESSO Human Fascination II is de nieuwste toevoeging aan de DESSO Carpetecture®-familie en een ode aan de vindingrijkheid, kwetsbaarheid en wilde schoonheid van de natuur. Sta stil en laat een wereld voor u open gaan.

Acczent Essential 70 - Heterogeen vinyl

Acczent Essential vinylvloeren zijn ontworpen om gemakkelijk te kunnen worden gecombineerd met Excellence en Tapiflex-trappen in commerciële en semi-commerciële ruimten, met name toepassingen in de sectoren Onderwijs, Gezondheidszorg en Ouderenzorg en Residentieel.

iD Click Ultimate 55-70 & 55-70 PLUS - PVC stroken

De iD Click Ultimate 55-70 & 55-70 PLUS is een luxe vinyltegel met het uiterlijk, gevoel en de kracht van hout en steen. Bovendien heeft het een geluidsdemping van 19dB en is het eenvoudig schoon te maken. Verkrijgbaar in 31 designs.

iQ Surface - Homogeen vinyl

De iQ Surface is een innovatieve oplossing die elke ontwerper of architect zal bekoren en is te installeren op de vloer, muren of losse objecten. De iQ Surface is ideaal toe te passen in horeca, winkels en hotels.

DESSO vloerkleden

Een vloerkleed voegt vaak nét dat beetje extra toe aan een ruimte. Omdat vloerkleden ervoor zorgen dat een ruimte gezelliger en huiselijker oogt, worden deze steeds vaker gebruikt voor werkomgevingen of projecten. In een klassiek of een modern interieur, groot of klein: een vloerkleed past altijd.

AirMaster C2C Gold - Tapijttegels

De nieuwe AirMaster Gold-collectie bestaat uit drie complementaire ontwerpen: AirMaster Nazca Gold, AirMaster Salina Gold, AirMaster Tierra Gold. Met de Cradle to Cradle® Gold-certificering en de eveneens unieke functionaliteit voor het opvangen van fijnstof van alle DESSO AirMaster-collecties.

Segno - Hout

Segno is onze nieuwste houten vloeren collectie. Met de korte planken eenvoudig in verschillende hippe of klassieke patronen te leggen, zoals visgraatpatroon.

Afbeeldingengalerij