Onze nieuwste collecties

Onze nieuwste collecties

In onderstaand overzicht ziet u per productgroep de nieuwste collectie.

DESSO AirMaster Classic

Het lineaire design van de AirMaster Classic biedt ruimtelijke diepte, schakeringen en precisie in elke kamer of kantoorruimte.

DESSO AirMaster Earth

Earth biedt diepte en tactiliteit, dankzij opvallend zwart garen, ton-sur-ton kleuren en een onregelmatig, organisch patroon.

DESSO AirMaster Sphere

Dankzij een handgemaakte, rustieke uitstraling en subtiele, ton-sur-ton kleuren voegt Sphere warmte en textuur toe aan moderne kantooromgevingen.

iD Inspiration PVC vloeren

De nieuwe iD Inspiration-collectie is een ongeëvenaarde mijlpaal in het design van modulaire vinylcollecties. De collectie heeft natuur geïnspireerde kleuren en thema's beschikbaar in 100 designs, verkrijgbaar in houtlook en betonlook.

iD Evolution

Ontdek iD Evolution, onze collectie modulaire tegels zonder PVC. Deze tegels zijn vakkundig vervaardigd met 64% mineralen, waardoor deze tegels extreem duurzaam zijn, een lange levensduur hebben en uitermate stevig zijn.

iD Tilt HIT

De iD Tilt HIT-collectie biedt een sterke en kostenefficiënte oplossing voor drukke commerciële en industriële ruimtes. Deze vloeren zijn ontworpen om bestand te zijn tegen zwaar verkeer en intensief gebruik.

DESSO Grezzo Bloom

Zoals mos dat in bloei staat, omvat Bloom de essentie van de adembenemende schoonheid en levendigheid die men in de natuur aantreft. De collectie brengt neutrale tinten tot leven.

DESSO Grezzo Vivid

Zoals mos op steen leeft, is Vivid de essentie van de adembenemende schoonheid en levendigheid die men in de natuur aantreft. De collectie brengt neutrale tinten tot leven.

DESSO Fuse Landscape

Een reis door kleur. DESSO Fuse Landscape verbeeldt binnenruimtes als kleurvelden, met vloeiende overgangen om flexibele, multifunctionele werkruimtes te creëren.

Acczent Excellence Compact+

Onze creatieve vinylvloer voor intensief gebruik. Dankzij de Tektanium oppervlaktebescherming is de vloer extreem duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Acczent Platinium

Een innovatieve, duurzame compacte vinylvloer voor commercieel gebruik. De collectie biedt een unieke balans tussen akoestische eigenschappen (9 dB geluidsreductie) en indentatie.

Linoleum Originale xf²

Originale linoleum is een van de meest duurzame vloerbekleding op de markt en is gemaakt van 97% natuurlijke grondstoffen en 77% hernieuwbare materialen.

Afbeeldingengalerij

Gerelateerde artikelen

Tarkett stalen vloeren bestellen
Vloerstalen bestellen

Op onze website voor commerciële vloeren bieden we u de mogelijkheid om gratis stalen te bestellen. In dit artikel leest u hoe u stalen bij ons kunt bestellen

DESSO AirMaster - Duurzame vloeren - Tarkett
Duurzame vloeren

Met een milieuvriendelijke, duurzame vloer van Tarkett creëer je gezonde leef- en werkomgevingen. Samen bouwen we aan een circulaire toekomst.

Tarkett Atelier in Parijs
Ontdek onze designcenters voor co-creatie

Tarkett heeft 3 designcentra in de nabije omgeving, waar klanten op afspraak welkom zijn (Clervaux, Waalwijk en Parijs). Hieronder vindt u meer info over deze co-creatie locaties.