Duurzame vloeroplossingen voor ieder project

Duurzame vloeroplossingen voor ieder project

De keuze van vloerbedekking is van groot belang voor het interieur. De juiste vloeroplossing zorgt mede voor een goede akoestiek, gezond binnenluchtklimaat en welzijn van de gebruiker. Tarkett biedt duurzame en onderhoudsvriendelijke vloeroplossingen van hoge kwaliteit voor uiteenlopende branches.

Bij Tarkett begrijpen we dat geen project hetzelfde is. De keuze van de juiste vloer speelt een cruciale rol bij het creëren van de gewenste uitstraling van uw ruimte. Daarom bieden wij een breed scala een ontwerpen in verschillende productcategorieën. 

Of het nu gaat om het vormgeven van een inspirerende leeromgeving, het ontwikkelen van praktische en veilige kamers of de afwerking van uw ruimte: ons uitgebreide kleurenpalet en talloze opties in dessins en patronen verzekeren dat u altijd een vloer kiest die perfect past bij de stijl van uw project.

EMEA Splitter

Onze expertise

Kantoren

Kantoorinrichting heeft een essentiële impact op medewerkers. Een efficiënte en moderne werkplek ondersteunt de productiviteit, concentratie en creativiteit. Met onze vloeren creëert u een fijne werkomgeving. Onze vloeroplossingen zuiveren de binnenlucht, verminderen geluids- overlast en zijn eenvoudig in schoonmaak en onderhoud.

Ziekenhuizen

Speciaal ontworpen voor intensief gebruik. Onze vloeroplossingen dragen bij aan de gezondheid en welzijn van patiënt en medisch personeel. De vloeren zijn bestand tegen veel verkeer, makkelijk in onderhoud en hebben een hoog comfort. Kortom, producten die slijtvast en duurzaam zijn met oog op langdurig gebruik.

Ouderenzorg

De juiste vloer kan een positieve bijdrage leveren aan de levenskwaliteit van ouderen in zorginstellingen. Onze vloeren zijn gemaakt van duurzame materialen die bijdragen aan goede hygiëne en comfort. Tegelijkertijd biedt het ook een huiselijke sfeer voor een rustige en aangename omgeving.

Onderwijs

Er zijn diverse factoren die de kwaliteit van een leer- en werkomgeving beïnvloeden, zoals de akoestiek en kleurgebruik. In ons assortiment vindt u duurzame vloerbedekkingen die bestand zijn tegen intensief gebruik en zorgen voor een inspirerende omgeving die de ontwikkeling van scholieren, studenten en docenten bevordert.

Horeca, toerisme en recreatie

Een onvergetelijke ervaring creëren voor al uw bezoekers: met ons ruime aanbod in designs is het mogelijk. Vloeren kunnen namelijk veel invloed hebben op de oriëntatie en emotie van mensen. Tarkett biedt verschillende keuzes in vloeren aan voor een passende omgeving waar gasten terug blijven komen.

Winkels en warenhuizen

Efficiënte vloeren die zorgen voor de juiste sfeer. In combinatie met de winkelinrichting zorgen de vloeren van Tarkett voor een harmonieuze uitstraling van de winkel. Bovendien voorziet de juiste vloerkeuze ook van de ultieme winkelbeleving en draagt het bij aan een positief imago voor de zaak.

Onze vloeren en duurzaamheid

Recycling oude vloeren en restmateriaal

Tarkett zet zich in voor een circulaire economie. We streven naar een minimale impact op het milieu door in elke fase duurzame oplossingen toe te passen. Dit doen we door innovatieve productiemethoden, het gebruik van natuurlijke materialen en vol in te zetten op recycling.

Onze vloeren zijn geschikt voor uiteenlopende segmenten door hun lange levensduur, comfort en eenvoudige onderhoud. Met de vloeroplossingen van Tarkett gaat u voor een duurzame toekomst en een passend interieur voor iedere gebruiker.

EMEA Splitter

Meer informatie?

Wenst u meer informatie over welke vloeren u het beste kunt kiezen voor uw project? Neem dan contact op met uw Tarkett contactpersoon, bekijk onze producten of laat uw gegevens achter via ons contactformulier.