Tarkett

iQ EMINENT

Homogeen vinyl
iQ EMINENT
Belangrijkste eigenschappen
  • Uniek dessin met 3D-effect
  • Ideaal voor ruimtes met zwaar verkeer
  • Beste life-cycle costs
  • Uniek oppervlakteherstel door droog opwrijven

iQ Eminent is verkrijgbaar in primaire en neutrale kleuren in een uniek niet-richtingsgebonden dessin met 3D-effect. Met deze collectie kan een architect een harmonieuze vloer creëren. Deze hoogwaardige vinylvloer biedt zowel extreme duurzaamheid als superieure vlekbestendigheid en slijtvastheid voor alle gebieden met zwaar verkeer. Deze vloer maakt deel uit van het iQ-assortiment . Polijsten of in de was zetten is niet nodig, eenvoudig droog opwrijven is genoeg om het oorspronkelijke uiterlijk van deze vloer te herstellen.

Bekijk deze collectie in de Play-brochure 2019

Deze collectie inspireerde een van de gepresenteerde interieuren de Play-brochure 2019. Klik hier om de interieuren te ontdekken die ontworpen zijn door het Parijse Studio 5.5.

Technische- en mileuspecificaties
Document
Case studies met iQ EMINENT
Thialf, Heerenveen
Thialf, Heerenveen
Heerenveen, Nederland

Om te (blijven) voldoen aan de hoogste eisen die gesteld worden aan sportaccommodaties, is in IJsstadion Thialf gekozen voor diverse vloeren van Tarkett. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk het hier:

Ontwikkeld met de circulaire economie in gedachten

Lees meer over hoe onze iQ vinylvloercollecties gerecycled kunnen worden via ons terugnameprogramma ReStart® of ons pilootproject na gebruik in de Scandinavische landen.

iQ-vloeren worden geproduceerd met de Circulaire Economie voor ogen
Services