Documenten
Segmenten

Vind het beste product voor uw ruimte!

Ziekenhuizen en zorginstellingen hebben bijzondere behoeften als het aankomt op de vloer. Bekijk onze oplossingen voor vloerbedekking in de gezondheidszorg, ontworpen met patiënten en zorgpersoneel in gedachten.

Vind het beste product voor uw ruimte!

Comfortabele, schone en duurzame vloeren dragen bij aan beter leren op alle leeftijden. Bekijk vloeroplossingen die zijn ontworpen voor educatieve faciliteiten.

Vind het beste product voor uw ruimte!

We weten hoe belangrijk het is voor een retailbedrijf om op te vallen. Ontdek vloeren die de klantervaring verbeteren en bijdragen aan een sterk merkimago.

35 Collecties

14 Collecties

37 Collecties

10 Collecties

Vind het beste product voor uw ruimte!

Vloeren dragen bij aan een onvergetelijke ervaring voor vakantiegangers of zakenreizigers. Ontdek vloeren die een vleugje design en comfort van wereldklasse bieden.

Vind het beste product voor uw ruimte!

Het kiezen van de juiste vloer kan een huis in een thuis veranderen. Breng uw interieurontwerp daarom tot leven met een grote selectie kleuren en texturen in diverse materialen, zoals vinyl, hout, laminaat en tapijt. 

Vind het beste product voor uw ruimte!

De definitie van de moderne werkplek is aan het veranderen. Ontdek ons brede portfolio van vloeroplossingen die zijn aangepast aan nieuwe manieren van werken en samenwerken.

77 Collecties

76 Collecties

88 Collecties

11 Collecties

Vind het beste product voor uw ruimte!

Sportevenementen, wellnesscentra en sportscholen bieden een gezonde uitlaatklep voor mensen van alle leeftijden. Bekijk vloeren die zorgen voor veiligheid, comfort en atletische prestaties.

Vind het beste product voor uw ruimte!

Projecten

Van het idee tot de realisatie, raak geïnspireerd door Tarkett producten in de markt.

Bekijk alle projecten
We hebben projecten in diverse segmenten, waaronder ziekenhuizen, ouderenzorg, kantoren en onderwijs.
Meer referenties zien?
We hebben meer dan 70 referenties.
Ontdek alle projecten nu!
Inspiratie, design & concepten
Vraag gratis stalen aan
We bieden u de mogelijkheid om gratis stalen te bestellen. In dit artikel leest u hoe u stalen bij ons kunt bestellen.
Bekijk hier alle producten
Liever direct naar onze product search? Klik dan op de button hieronder. U kunt zoeken op bijvoorbeeld kleur, producttype, formaat, houtsoorten, segment of installatie type.
Direct naar onze product search
Duurzaamheid

Tarkett zet zich in voor Doing Good. Together.

De wereld staat voor steeds complexere uitdagingen op het gebied van duurzaamheid. Bij Tarkett zetten we ons in voor een duurzame, circulaire economie die waarde creëert voor iedereen. Klik op onze pagina’s hieronder om meer te lezen over onze aanpak.

Duurzaamheids- artikelen
Bij Tarkett is duurzaamheid altijd de basis. Wij zijn toegewijd aan onze drie duurzaamheidspijlers: streven naar een circulaire economie, goede materialen gebruiken en onze impact op klimaatverandering te verminderen. Graag delen wij onze kennis met u! Lees hier al onze artikelen over duurzaamheid.
Over Tarkett
Nieuwsbrief
Blijf altijd op de hoogte van tips&trends, whitepapers, referenties en de nieuwste producten. Schrijf nu in!
Of bekijk onze blogartikelen
Blijf up-to-date met betrekking tot design, interieur, projecten, vloeren en duurzaamheid.
Ontdek de Tarkett Blog
-
Natural LIGHT COLD GREY 0042
Homogeen vinyl

iQ NATURAL - Natural LIGHT COLD GREY 0042

iQ Natural next generation is de eerste vloer ter wereld met bio-attributed vinyl die traditionele fossiele olie vervangt door hernieuwbare biomassa – geproduceerd volgens de massabalans principes en gecertificeerd door externe auditors. iQ Natural biedt architecten, ontwerpers en vastgoedeigenaren een vloeroplossing die een vermindering van 50% van de CO2-uitstoot biedt, in vergelijking met de gemiddelde homogene vloer. iQ Natural is een van de resilient vloeren met de laagste ecologische voetafdruk op de markt.  

Belangrijkste eigenschappen
Technische en milieuspecificaties
Producttype: Homogeen poly(vinyl chloride) vloerbedekkingen (ISO 10581)
Commerciële classificatie: 34 Zeer zwaar
Industriële classificatie: 43 Zwaar
Totale dikte: 2 mm
Dikte van de slijtlaag: 2 mm
Rol (1 ref.)
Tegel (1 ref.)
Vind de iQ NATURAL die aan uw wensen voldoet

Ontdek het volledige verhaal achter de nieuwe generatie iQ Natural

Lees meer over het eco-concept en de volledige recyclebaarheid van deze baanbrekende vloer die architecten, ontwerpers en vastgoedbezitters een oplossing biedt voor een broeikasgasemissiereductie van 50%.

*versus gemiddelde homogene vinylvloeren, gebaseerd op A- en C-modules (productie, installatie en einde levensduur) uit onze EPD n° S-P-01508  met een recyclingscenario via ReStart® in vergelijking met generieke EPD-ERF-20180176-CCI1-EN met een verbrandingsscenario.
 

iQ Natural, duurzame vinylvloeren collectie
Technische en milieu specificaties

Liever persoonlijk contact? Neem contact op via +31(0)416-685491 of info.nl@tarkett.com

Maak een afspraak met één van onze vertegenwoordigers

Liever een kop koffie?  Via dit formulier kunt u een verzoek indienen om door één van onze vertegenwoordigers bezocht te worden. In het formulier kunt u aangeven wat de reden is voor het bezoek, zodat we de afspraak kunnen voorbereiden en de benodigde materialen mee kunnen nemen. Binnen enkele werkdagen nemen we contact met u op om de afspraak in te plannen en te bevestigen. 

Afspraak maken
Begrijp de iQ NATURAL