Desso

Fuse

DESSO modulair tapijt
Fuse
Belangrijkste eigenschappen
  • Verkrijgbaar in zeven kleuren
  • Aanvullende kleurenschema's om een ruimte te helpen scheiden en verdelen
  • Standaard met 100% recycleerbare DESSO EcoBase tapijtrug
  • Optioneel met de SoundMaster akoestische rug
  • Zilveren Cradle to Cradle®-certificaat

DESSO Fuse is een opvallende tapijttegel die beweging geeft aan de vloer door een moeiteloze, vloeiende overgang tussen twee contrasterende en toch elkaar aanvullende kleuren om zones en verdeling te kunnen maken. De kleurencombinaties van Fuse zijn een samenvoeging van twee karakteristieke tinten uit de uni kleurenrange van de Fields collectie. In die rol vormt Fuse een brug met adembenemend design tussen de twee producten, met oneindige mogelijkheden voor individualiteit en expressieve creaties. Fuse is onderdeel van de collectie Transitions en met de grotere en onregelmatige lussen van deze tapijttegel wordt een aangenaam aanvoelende, warme vloer gecreëerd die eruitziet en aanvoelt als handgeweven textiel. Fuse is beschikbaar in zeven kleurencominaties met DESSO EcoBase® als standaardrug.

Tarkett Fusion

Voor het eerst sinds de fusie tussen Tarkett en DESSO kunnen de vruchten worden geplukt van deze samenwerking. De combinatie van Tarkett- en DESSO-vloeren biedt, met hun grote verscheidenheid, een lange levensduur en materiaalgezondheid; de juiste vloerbedekking voor veeleisende werkomgevingen.

Tarkett Fusion tapijttegels designvloeren
Technische- en mileuspecificaties
Document
Case studies met Fuse
Dirkzwager Groep BV, Almere
Dirkzwager Groep BV, Almere
Almere , Nederland

Om te zorgen voor een adembenemend design koos Dirkzwager Groep BV voor DESSO Fuse en DESSO Fields. DESSO Fuse is een opvallende tapijttegel die beweging geeft aan de vloer.

Rabobank De Langstraat, Waalwijk
Rabobank De Langstraat, Waalwijk
Waalwijk , Nederland

Om te zorgen voor een toekomstig en duurzaam kantoor dat past bij de visie van de Rabobank de Langstraat in Waalwijk, koos deze locatie voor verschillende DESSO tapijt producten.

Services