Documenten
Segmenten

Vind het beste product voor uw ruimte!

Ziekenhuizen en zorginstellingen hebben bijzondere behoeften als het aankomt op de vloer. Bekijk onze oplossingen voor vloerbedekking in de gezondheidszorg, ontworpen met patiënten en zorgpersoneel in gedachten.

Vind het beste product voor uw ruimte!

Comfortabele, schone en duurzame vloeren dragen bij aan beter leren op alle leeftijden. Bekijk vloeroplossingen die zijn ontworpen voor educatieve faciliteiten.

Vind het beste product voor uw ruimte!

We weten hoe belangrijk het is voor een retailbedrijf om op te vallen. Ontdek vloeren die de klantervaring verbeteren en bijdragen aan een sterk merkimago.

33 Collecties

14 Collecties

38 Collecties

11 Collecties

Vind het beste product voor uw ruimte!

Vloeren dragen bij aan een onvergetelijke ervaring voor vakantiegangers of zakenreizigers. Ontdek vloeren die een vleugje design en comfort van wereldklasse bieden.

Vind het beste product voor uw ruimte!

Het kiezen van de juiste vloer kan een huis in een thuis veranderen. Breng uw interieurontwerp daarom tot leven met een grote selectie kleuren en texturen in diverse materialen, zoals vinyl, hout, laminaat en tapijt. 

Vind het beste product voor uw ruimte!

De definitie van de moderne werkplek is aan het veranderen. Ontdek ons brede portfolio van vloeroplossingen die zijn aangepast aan nieuwe manieren van werken en samenwerken.

84 Collecties

83 Collecties

94 Collecties

12 Collecties

Vind het beste product voor uw ruimte!

Sportevenementen, wellnesscentra en sportscholen bieden een gezonde uitlaatklep voor mensen van alle leeftijden. Bekijk vloeren die zorgen voor veiligheid, comfort en atletische prestaties.
Projecten

Van het idee tot de realisatie, raak geïnspireerd door Tarkett producten in de markt.

Bekijk alle projecten
We hebben projecten in diverse segmenten, waaronder ziekenhuizen, ouderenzorg, kantoren en onderwijs.
Meer referenties zien?
We hebben meer dan 40 referenties.
Ontdek alle projecten nu!
Inspiratie, design & concepten
Vraag gratis stalen aan
We bieden u de mogelijkheid om gratis stalen te bestellen. In dit artikel leest u hoe u stalen bij ons kunt bestellen.
Bekijk hier alle producten
Liever direct naar onze product search? Klik dan op de button hieronder. U kunt zoeken op bijvoorbeeld kleur, producttype, formaat, houtsoorten, segment of installatie type.
Direct naar onze product search
Duurzaamheid

Tarkett zet zich in voor Doing Good. Together.

De wereld staat voor steeds complexere uitdagingen op het gebied van duurzaamheid. Bij Tarkett zetten we ons in voor een duurzame, circulaire economie die waarde creëert voor iedereen. Klik op onze pagina’s hieronder om meer te lezen over onze aanpak.

Duurzaamheids- artikelen
Bij Tarkett is duurzaamheid altijd de basis. Wij zijn toegewijd aan onze drie duurzaamheidspijlers: streven naar een circulaire economie, goede materialen gebruiken en onze impact op klimaatverandering te verminderen. Graag delen wij onze kennis met u! Lees hier al onze artikelen over duurzaamheid.
Over Tarkett
Nieuwsbrief
Blijf altijd op de hoogte van tips&trends, whitepapers, referenties en de nieuwste producten. Schrijf nu in!
Of bekijk onze blogartikelen
Blijf up-to-date met betrekking tot design, interieur, projecten, vloeren en duurzaamheid.
Ontdek de Tarkett Blog
-
Startpagina Tapijttegels Fields
Selecteer een design
Tapijttegels

Fields

DESSO Fields is een gestructureerde tapijttegel die de typische uitstraling heeft van handgeweven textiel. De grotere en onregelmatige lussen helpen bij het creëren van een zeer tactiele vloerbedekking die elke ruimte warm en gastvrij maakt. Met een eigentijds palet van 37 verschillende tinten die gecombineerd kunnen worden tot unieke resultaten, kunnen ontwerpers kiezen voor een mix van verschillende neutrale tinten of voor een combinatie van felle kleuren met pittigere tinten voor een rijke esthetiek.

 

De Fields-collectie kan perfect worden gecombineerd met verschillende collecties, voornamelijk de DESSO Linon- en DESSO Fuse (Create). Hierdoor worden verschillende texturen verenigd en zijn de kleuren en structuren eindeloos te combineren.  

Belangrijkste eigenschappen
Technische en milieuspecificaties
Vloertype: Tapijt (tegel)
Producttype: Textiel vloerbedekking (EN 1307)
Commerciële classificatie: 33 Zwaar
Vervaardigingstype: Getuft
Poolconstructie: Structured loop pile
Selecteer een design om een ​​staal te bestellen
Vind de Fields die aan uw wensen voldoet
0 formaat

Bestel de gratis Fields stalenmap

De DESSO Fields-tapijttegels geven ontwerpers de kans om te kiezen voor een mix van neutrale en felle tinten en zijn eindeloos door te combineren met de DESSO Linon en DESSO Fuse collecties. Hierdoor kunnen verschillende texturen verenigd worden met het eigentijdse palet van 37 verschillende kleuren resulterend in een rijke esthetiek.

Buiten tegels is dit product ook in planken beschikbaar voor nog meer speelsere patronen in uw interieur.

Fields stalenmap

Het inzamelprogramma ReStart® van Tarkett

De DESSO Fields tapijttegelcollectie is 100% recycleerbaar in ons eigen tapijtrecyclagecentrum. Bij Tarkett geloven we dat we samen een positieve impact kunnen hebben op mens en planeet. Als één van onze belangrijkste initiatieven op het gebied van circulaire economie, biedt ons programma voor het terugnemen en recycleren van vloeren, ReStart®, u de mogelijkheid om uw recycleerbare tapijttegels aan ons terug te sturen om nieuw tapijt te maken. Wij helpen u uw afval te beheren en er een kostbare grondstof van te maken, certificeringen voor groen bouwen te behalen en uw duurzaamheidsdoelstellingen te bevorderen.

Het inzamelprogramma ReStart® van Tarkett
Technische en milieu specificaties

Liever persoonlijk contact? Neem contact op via +31(0)416-685491 of info.nl@tarkett.com

DESSO SoundMaster® backing

Minder lawaai maakt dat mensen beter kunnen werken. Een geluidsarme omgeving leidt tot minder gezondheidsproblemen, minder stress en betere concentratie. Dat is de reden waarom een goede geluidsabsorptie en -isolatie zo belangrijk zijn. DESSO SoundMaster dempt contactgeluid met een waarde (ΔLw) tot wel +10 dB boven de standaardwaarde, en stelt daarmee een nieuwe industrienorm voor tapijten.

DESSO SoundMaster® backing
Begrijp de Fields