Desso

Fields

DESSO modulair tapijt
Fields
Belangrijkste eigenschappen
  • Verkrijgbaar in 22 kleuren
  • Standaard met 100% recycleerbare DESSO EcoBase tapijtrug
  • Optioneel met de SoundMaster akoestische rug
  • Zilveren Cradle to Cradle®-certificaat

DESSO Fields is een gestructureerde tapijttegel met de typische uitstraling van handgeweven textiel. De grotere, onregelmatige lussen creëren een aangenaam aanvoelende vloer waarmee elke ruimte warm en gastvrij wordt. Het kleurenpalet van Fields werkt zeer harmonisch met andere natuurlijke materialen zoals hout, baksteen en leisteen. Fields is beschikbaar in 22 kleurencominaties met DESSO EcoBase® als standaardrug.

Tarkett Fusion

Voor het eerst sinds de fusie tussen Tarkett en DESSO kunnen de vruchten worden geplukt van deze samenwerking. De combinatie van Tarkett- en DESSO-vloeren biedt, met hun grote verscheidenheid, een lange levensduur en materiaalgezondheid; de juiste vloerbedekking voor veeleisende werkomgevingen.

Tarkett Fusion tapijttegels designvloeren
Technische- en mileuspecificaties
Document
Case studies met Fields
Dirkzwager Groep BV, Almere
Dirkzwager Groep BV, Almere
Almere , Nederland

Om te zorgen voor een adembenemend design koos Dirkzwager Groep BV voor DESSO Fuse en DESSO Fields. DESSO Fuse is een opvallende tapijttegel die beweging geeft aan de vloer.

Rabobank De Langstraat, Waalwijk
Rabobank De Langstraat, Waalwijk
Waalwijk , Nederland

Om te zorgen voor een toekomstig en duurzaam kantoor dat past bij de visie van de Rabobank de Langstraat in Waalwijk, koos deze locatie voor verschillende DESSO tapijt producten.

Services