Tarkett

iD INSPIRATION 70 & 70 PLUS

PVC stroken
iD INSPIRATION 70 & 70 PLUS
Belangrijkste eigenschappen
  • 22 natuurgetrouwe reliëf designs (Embossed-in-Register) 
  • Eindeloze formaten en kleuren om mee te spelen
  • Complete collectie bijpassende accessoires
  • Ideaal voor ruimtes met veel verkeer
  • Bestand tegen strepen, krassen en vlekken
  • Eenvoudig te reinigen en te onderhouden
  • Ook te leggen in visgraat patroon

Floor is the new playground! Met de vinyltegels en -planken van iD Inspiration 70 & 70 PLUS is eindeloos combineren mogelijk en geeft u uw vloer een persoonlijk tintje: u tilt uw interieur naar een hoger niveau. Mix en match dessins met hout, steen en metaal, speel met kleurtinten en combineer met bijpassende accessoires. iD Inspiration biedt eindeloze combinaties van formaten, dessins en afschuining om ruimtes te creëren passend bij uw merkimago en om de klantbeleving positief te beïnvloeden. De vloeren zijn behandeld met onze Top Clean-oppervlaktebescherming voor eenvoudig onderhoud en extra bestendigheid tegen strepen, krassen en vlekken.

Bekijk deze collectie in de Play-brochure 2019

Deze collectie inspireerde een van de gepresenteerde interieuren de Play-brochure 2019. Klik hier om de interieuren te ontdekken die ontworpen zijn door het Parijse Studio 5.5.

Technische- en mileuspecificaties
Document
Case studies met iD INSPIRATION 70 & 70 PLUS
Moio Beach, Cadzand
Moio Beach, Cadzand
Cadzand, Nederland

Strandrestaurant Moio Beach in Cadzand heeft begin 2018 hun nieuwbouw opgeleverd. In dit nieuwe gebouw hebben zij gekozen voor iD Mixonomi vloeren, met een prachtig resultaat als gevolg.

Seats2Meet, Tilburg
Seats2Meet, Tilburg
Tilburg , Nederland

Door het toepassen van 8 verschillende tapijten en Luxe Vinyl Tegels sluiten de verschillende vergaderruimtes binnen Seats2Meet naadloos aan bij de industriële en robuuste uitstraling van de LocHal.

Services