Segmenten
Referenties

Raak geïnspireerd door Tarkett producten in de markt. We hebben +90 referenties uitgelicht

Duurzaamheid

Bewuste keuzes. Voor mens en planeet.

De wereld staat voor steeds complexere uitdagingen om de CO2 te reduceren, de biodiversiteit te verhogen en de afvalberg te verkleinen. Bij Tarkett zetten we ons in voor een duurzame en circulaire economie, die waarde creëert voor iedereen. Klik op onze pagina’s hieronder om meer te lezen over onze aanpak.

Duurzaamheids- artikelen
Bij Tarkett is duurzaamheid altijd de basis. Graag delen wij onze kennis met u! Lees hier al onze artikelen over duurzaamheid.
Meld oude vloeren aan voor recycling!
Ontdek ons baanbrekende ReStart-programma voor het terugnemen en recyclen van installatieafval en gebruikte vloeren. Of meld direct uw bestaande ReStart®-project aan.
Ontdek ReStart
Tools & Services
Vraag gratis stalen aan
We bieden u de mogelijkheid om gratis stalen te bestellen. In dit artikel leest u hoe u stalen bij ons kunt bestellen.
Bekijk hier alle producten
Liever direct naar onze product search? Klik dan op de button hieronder. U kunt zoeken op bijvoorbeeld kleur, producttype, formaat, houtsoorten, segment of installatie type.
Direct naar onze product search
Over Tarkett
Nieuwsbrief
Blijf altijd op de hoogte van tips&trends, whitepapers, referenties en de nieuwste producten. Schrijf nu in!
Of bekijk onze blogartikelen
Blijf up-to-date met betrekking tot design, interieur, projecten, vloeren en duurzaamheid.
Ontdek de Tarkett Blog
-
Axminster Sculpt
Geweven tapijt

Axminster Sculpt

Axminster Sculpt biedt een gestructureerde, organische diepte die nog nooit eerder is vertoond in Axminster-tapijt. De geavanceerde technologie van Tarkett maakt de toepassing van verschillende poolhoogtes mogelijk, wat een echt uniek effect creëert voor de ultieme luxe-ervaring.Profiteer van onbeperkte, creatieve mogelijkheden door deze extra hoog-laag structuur en de mogelijkheid om uw ontwerpen volledig te personaliseren met behulp van ons uitgebreide kleurenpalet.
Belangrijkste eigenschappen

Eindeloze ontwerpmogelijkheden

Maximaliseer de diepte van het product met ontwerpen die het verschil in poolhoogte mooi benadrukken, of combineer complementaire kleuren met behulp van de grote selectie die beschikbaar is. Met de volledig aanpasbare Axminster Sculpt collectie zijn de mogelijkheden eindeloos.

    "Volledige ontwerp- en projectondersteuning wereldwijd beschikbaar"

    We hebben speciale ontwerp- en projectteams wereldwijd beschikbaar om u te adviseren en te begeleiden naar de beste, op maat gemaakte Axminster-oplossing die aan uw projecteisen voldoet.

      Begrijp de Axminster Sculpt