Desso

AirMaster

Tapijttegels
AirMaster
Belangrijkste eigenschappen
  • Verkrijgbaar in 24 kleuren
  • Vermindert de concentratie van fijnstof in de binnenlucht
  • Eerste en enige tapijtproduct bekroond met GUI Gold Plus-label
  • Standaard met 100% recycleerbare DESSO EcoBase tapijtrug
  • Optioneel met de SoundMaster akoestische tapijtrug
  • Zilveren Cradle to Cradle®-certificaat


Innovatief tapijt dat functionaliteit en design naar een volgend niveau brengt. De gepatenteerde technologie maakt het mogelijk fijnstof uit de lucht te filteren op een meer effectieve wijze dan andere vloeroplossingen. DESSO AirMaster® is beschikbaar in 24 kleuren. Dit biedt een uitgebreid scala aan combinaties en het definiëren van specifieke ruimtes of zones in een kamer of gebouw.

Tarkett Fusion

Voor het eerst sinds de fusie tussen Tarkett en DESSO kunnen de vruchten worden geplukt van deze samenwerking. De combinatie van Tarkett- en DESSO-vloeren biedt, met hun grote verscheidenheid, een lange levensduur en materiaalgezondheid; de juiste vloerbedekking voor veeleisende werkomgevingen.

Tarkett Fusion tapijttegels designvloeren
Technische- en mileuspecificaties
Document
Case studies met AirMaster
Thialf, Heerenveen
Thialf, Heerenveen
Heerenveen, Nederland

Om te (blijven) voldoen aan de hoogste eisen die gesteld worden aan sportaccommodaties, is in IJsstadion Thialf gekozen voor diverse vloeren van Tarkett. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk het hier:

Gazelle hoofdkantoor, Dieren
Gazelle hoofdkantoor, Dieren
Dieren, Nederland

Voor hun vernieuwde onderkomen koos de Koninklijke Gazelle voor AirMaster 9084 als onderdeel om een uniforme uitstraling te creëren in het kantoor. Bekijk hier hoe het is geworden.

Services