Documenten
Segmenten

Vind het beste product voor uw ruimte!

Ziekenhuizen en zorginstellingen hebben bijzondere behoeften als het aankomt op de vloer. Bekijk onze oplossingen voor vloerbedekking in de gezondheidszorg, ontworpen met patiënten en zorgpersoneel in gedachten.

Vind het beste product voor uw ruimte!

Comfortabele, schone en duurzame vloeren dragen bij aan beter leren op alle leeftijden. Bekijk vloeroplossingen die zijn ontworpen voor educatieve faciliteiten.

Vind het beste product voor uw ruimte!

We weten hoe belangrijk het is voor een retailbedrijf om op te vallen. Ontdek vloeren die de klantervaring verbeteren en bijdragen aan een sterk merkimago.

33 Collecties

14 Collecties

37 Collecties

11 Collecties

Vind het beste product voor uw ruimte!

Vloeren dragen bij aan een onvergetelijke ervaring voor vakantiegangers of zakenreizigers. Ontdek vloeren die een vleugje design en comfort van wereldklasse bieden.

Vind het beste product voor uw ruimte!

Het kiezen van de juiste vloer kan een huis in een thuis veranderen. Breng uw interieurontwerp daarom tot leven met een grote selectie kleuren en texturen in diverse materialen, zoals vinyl, hout, laminaat en tapijt. 

Vind het beste product voor uw ruimte!

De definitie van de moderne werkplek is aan het veranderen. Ontdek ons brede portfolio van vloeroplossingen die zijn aangepast aan nieuwe manieren van werken en samenwerken.

81 Collecties

81 Collecties

93 Collecties

13 Collecties

Vind het beste product voor uw ruimte!

Sportevenementen, wellnesscentra en sportscholen bieden een gezonde uitlaatklep voor mensen van alle leeftijden. Bekijk vloeren die zorgen voor veiligheid, comfort en atletische prestaties.
Projecten

Van het idee tot de realisatie, raak geïnspireerd door Tarkett producten in de markt.

Bekijk alle projecten
We hebben projecten in diverse segmenten, waaronder ziekenhuizen, ouderenzorg, kantoren en onderwijs.
Meer referenties zien?
We hebben meer dan 40 referenties.
Ontdek alle projecten nu!
Inspiratie, design & concepten
Onze onderzoeken
Om met onze vloeren de positieve impact op mens en milieu nog verder te verbeteren, moeten we blijven innoveren. Daarom doen wij op regelmatige basis onderzoeken, met als rode draad “de invloed van het interieur op de eindgebruikers van een ruimte”. Wij publiceren de resultaten in zogenoemde whitepapers en deze zijn gratis verkrijgbaar.
Over Tarkett
Nieuwsbrief
Blijf altijd op de hoogte van tips&trends, whitepapers, referenties en de nieuwste producten. Schrijf nu in!
Of bekijk onze blogartikelen
Blijf up-to-date met betrekking tot design, interieur, projecten, vloeren en duurzaamheid.
Ontdek de Tarkett Blog
-
  Startpagina Afwerking Houten decoratieve plinten (Clipstar) OAK WHITE
  Afwerking | Plinten

  Houten decoratieve plinten (Clipstar) - OAK WHITE

  <p>Tarkett biedt een brede selectie aan accessoires om uw houten vloer af te maken. Omdat hout een materiaal is dat leeft, moet er altijd een tussenruimte van 1.5mm per meter vloer of minstens een ruimte van 8-10mm tussen de vloer en wand, drempels, pijpen, trappen, open haarden, stenen vloeren, etc. De tussenruimte kan worden verborgen door het gebruik van plinten, lijstwerk en pijpkragen. Profielen kunnen worden geïnstalleerd met spijkers, schroeven of zelfklevend zijn, maar zijn ook aangepast voor Tarketts Clipstar systeem. Clipstar fineerplinten zijn beschikbaar in een groot assortiment aan kleuren. .</p><p><span style="font-size: 12.132px;"> Clipstar is extreem gebruiksvriendelijk: de plinten zijn eenvoudig gemonteerd op clips die afzonderlijk aan de wand bevestigd zijn. . </span></p><p><span style="font-size: 12.132px; font-style: italic;"> Hout is een natuurlijk product. Variaties in kleur en structuur kunnen voorkomen. </span><br></p>
  Belangrijkste eigenschappen
  Technische en milieuspecificaties
  Artikelen per doos: 10
  Vind de Houten decoratieve plinten (Clipstar) die aan uw wensen voldoet
  0 formaat
  Technische en milieu specificaties
  Begrijp de Houten decoratieve plinten (Clipstar)