Tarkett

iD Square

PVC stroken
iD Square
Belangrijkste eigenschappen
  • 50 designs en 7 formaten 
  • 15 dB geluidsreductie
  • Gemakkelijke toegang tot de technische ondervloer
  • Perfecte fit met DESSO-tapijttegels
  • Hoge kwaliteit voor zones met veel verkeer
  • Grote weerstand tegen slijtage, krassen en vlekken
  • Eenvoudig te reinigen en te onderhouden
  • Ook te leggen in visgraat patroon

iD Square geeft een van de grootste selecties van ontwerpen en kleuren op de markt weer. Specifiek vervaardigd door onze designstudio Tarkett, kunnen alle 50 ontwerpen en 7 formaten worden gecombineerd om elegante, creatieve projecten uit te voeren en uw vloer een onverwachte stijl te geven. Ook kan iD Square worden gecombineerd met DESSO tapijt, dankzij vergelijkbare diktes (hoogteverschil is 2,5 mm) en bijpassende ontwerpen, om de perfecte pasvorm te creëren en naadloze overgangen te garanderen. Eenvoudig te installeren en net zo gemakkelijk te verwijderen, zonder de ondervloer te beschadigen, iD Square geeft u snel toegang tot de technische ondervloer en garandeert een snel installatieproces. Het dempt ook het geluidsniveau, waardoor het ideaal is voor werk en commerciële projecten, waaronder hotels.

Gratis iD Square stalenmap

Meer ontdekken over iD Square, onze vinylvloer collectie met 50 ontwerpen en 7 formaten, die 15dB geluidsreductie biedt en naadloos kan worden gecombineerd met DESSO tapijttegels?

Hoe iD Square luxe vloertegels te installeren voor ideale werkplekken
Hoe iD Square luxe vloertegels te installeren voor ideale werkplekken
Bekijk onze video over het installeren van iD Square, de luxe vinyltegelvloercollectie ontworpen voor creatieve, inspirerende, rustige en duurzame werkruimten die naadloos kunnen worden gecombineerd met DESSO-tapijttegels.

Tarkett Fusion

Voor het eerst sinds de fusie tussen Tarkett en DESSO kunnen de vruchten worden geplukt van deze samenwerking. De combinatie van Tarkett- en DESSO-vloeren biedt, met hun grote verscheidenheid, een lange levensduur en materiaalgezondheid; de juiste vloerbedekking voor veeleisende werkomgevingen.

Tarkett Fusion tapijttegels designvloeren
Technische- en mileuspecificaties
Document
Services