Segmenten

Vind het beste product voor uw ruimte!

Ziekenhuizen en zorginstellingen hebben bijzondere behoeften als het aankomt op de vloer. Bekijk onze oplossingen voor vloerbedekking in de gezondheidszorg, ontworpen met patiënten en zorgpersoneel in gedachten.

Vind het beste product voor uw ruimte!

Comfortabele, schone en duurzame vloeren dragen bij aan beter leren op alle leeftijden. Bekijk vloeroplossingen die zijn ontworpen voor educatieve faciliteiten.

Vind het beste product voor uw ruimte!

We weten hoe belangrijk het is voor een retailbedrijf om op te vallen. Ontdek vloeren die de klantervaring verbeteren en bijdragen aan een sterk merkimago.

33 Collecties

14 Collecties

37 Collecties

11 Collecties

Vind het beste product voor uw ruimte!

Vloeren dragen bij aan een onvergetelijke ervaring voor vakantiegangers of zakenreizigers. Ontdek vloeren die een vleugje design en comfort van wereldklasse bieden.

Vind het beste product voor uw ruimte!

Het kiezen van de juiste vloer kan een huis in een thuis veranderen. Breng uw interieurontwerp daarom tot leven met een grote selectie kleuren en texturen in diverse materialen, zoals vinyl, hout, laminaat en tapijt. 

Vind het beste product voor uw ruimte!

De definitie van de moderne werkplek is aan het veranderen. Ontdek ons brede portfolio van vloeroplossingen die zijn aangepast aan nieuwe manieren van werken en samenwerken.

83 Collecties

82 Collecties

93 Collecties

12 Collecties

Vind het beste product voor uw ruimte!

Sportevenementen, wellnesscentra en sportscholen bieden een gezonde uitlaatklep voor mensen van alle leeftijden. Bekijk vloeren die zorgen voor veiligheid, comfort en atletische prestaties.

Vind het beste product voor uw ruimte!

-
Startpagina Heterogeen vinyl TOPAZ 70 Winter Pine SOFT BEIG
Heterogeen vinyl

TOPAZ 70 - Winter Pine SOFT BEIG

Topaz 70 biedt een verfijnde collectie vinylvloeren met warme en natuurlijke designs in hout, beton en keramiek om een ​​geruststellende en huiselijke omgeving te creëren. Topaz 70 is een antislipvloer en biedt goede prestaties op plaatsen waar slipvastheid van groot belang is. Topaz 70 verbetert de visuele perceptie en het welzijn van ouderen in de ouderenzorg, aangezien meer dan 50% van de kleuren een LRV (lichtreflectiewaarde) tussen 20-40% hebben. Topaz 70 heeft goede akoestische eigenschappen met 13dB en is verkrijgbaar in rollen van 2, 3 en 4 meter, waardoor een naadloze installatie in elke ruimte mogelijk is.
Belangrijkste eigenschappen
Technische en milieuspecificaties
Producttype: Heterogeen poly(vinyl chloride) vloerbedekking (ISO 10582)
Commerciële classificatie: 34 Zeer zwaar
Industriële classificatie: 43 Zwaar
Oppervlaktebehandeling: TopClean XP
Totale dikte: 2,50 mm
Rol (3 ref.)
Vind de TOPAZ 70 die aan uw wensen voldoet
0 formaat
Technische en milieu specificaties

Liever persoonlijk contact? Neem contact op via +31(0)416-685491 of info.nl@tarkett.com

Begrijp de TOPAZ 70