Segmenten

Vind het beste product voor uw ruimte!

Ziekenhuizen en zorginstellingen hebben bijzondere behoeften als het aankomt op de vloer. Bekijk onze oplossingen voor vloerbedekking in de gezondheidszorg, ontworpen met patiënten en zorgpersoneel in gedachten.

Vind het beste product voor uw ruimte!

Comfortabele, schone en duurzame vloeren dragen bij aan beter leren op alle leeftijden. Bekijk vloeroplossingen die zijn ontworpen voor educatieve faciliteiten.

Vind het beste product voor uw ruimte!

We weten hoe belangrijk het is voor een retailbedrijf om op te vallen. Ontdek vloeren die de klantervaring verbeteren en bijdragen aan een sterk merkimago.

33 Collecties

14 Collecties

37 Collecties

11 Collecties

Vind het beste product voor uw ruimte!

Vloeren dragen bij aan een onvergetelijke ervaring voor vakantiegangers of zakenreizigers. Ontdek vloeren die een vleugje design en comfort van wereldklasse bieden.

Vind het beste product voor uw ruimte!

Het kiezen van de juiste vloer kan een huis in een thuis veranderen. Breng uw interieurontwerp daarom tot leven met een grote selectie kleuren en texturen in diverse materialen, zoals vinyl, hout, laminaat en tapijt. 

Vind het beste product voor uw ruimte!

De definitie van de moderne werkplek is aan het veranderen. Ontdek ons brede portfolio van vloeroplossingen die zijn aangepast aan nieuwe manieren van werken en samenwerken.

83 Collecties

82 Collecties

93 Collecties

12 Collecties

Vind het beste product voor uw ruimte!

Sportevenementen, wellnesscentra en sportscholen bieden een gezonde uitlaatklep voor mensen van alle leeftijden. Bekijk vloeren die zorgen voor veiligheid, comfort en atletische prestaties.

Vind het beste product voor uw ruimte!

-
Startpagina Heterogeen vinyl ACCZENT CLASSIC 40 Antia WARM GREY
Heterogeen vinyl

ACCZENT CLASSIC 40 - Antia WARM GREY

Acczent Classic 40 is een praktische en voordelige designvloer voor matig professioneel en residentieel gebruik. Met 35 moderne en dynamische prints, verfijnde all-overpatronen en houtmotieven biedt de collectie eindeloze mogelijkheden om inspirerende interieurs te creëren. De behandeling met onze gedeponeerde Top Clean XP oppervlaktebeschermer zorgt voor uiterste duurzaamheid en een kostenefficiënt onderhoud. 
Belangrijkste eigenschappen
Technische en milieuspecificaties
Producttype: Heterogeen poly(vinyl chloride) vloerbedekking (ISO 10582)
Commerciële classificatie: 32 Algemeen
Oppervlaktebehandeling: TopClean XP
Totale dikte: 2 mm
Dikte van de slijtlaag: 0,40 mm
Rol (3 ref.)
Vind de ACCZENT CLASSIC 40 die aan uw wensen voldoet
0 formaat
Technische en milieu specificaties

Liever persoonlijk contact? Neem contact op via +31(0)416-685491 of info.nl@tarkett.com

Begrijp de ACCZENT CLASSIC 40