Download gratis 3D Textures van onze DESSO tapijt tegel collecties

Download gratis 3D Textures van onze DESSO tapijt tegel collecties

Bij het ontwerp van het interieur van een gebouw speelt de textuur van een vloer een belangrijke rol. Het kan de uitstraling en het gevoel dat een interieur geeft verbazingwekkend verbeteren. Om interieurontwerp minder tijdrovend te maken bieden wij van alle kleuren in onze collecties 3D texturen die kunnen worden geïmporteerd in uw 3D-designsoftware.

De oplossing: 3D Textures

Onze 3D Textures digitale tool stelt iedereen in staat een geweldige visuele ervaring te creëren door eenvoudig de gewenste structuur, kleur en installatiemethode van uw tapijttegel te selecteren. En dit is allemaal mogelijk met één  simpele muisklik. 

We hebben 3D Textures geproduceerd om u de kans te geven visuele ervaringen die mensen inspireren te creëren, allemaal gebaseerd op de laatste tapijtdesigns van DESSO. 3D Textures is een zeer praktische online tool die helpt bij het effectief en efficiënt weergeven van uw visie als architect. 3D Textures helpt u te overtuigen en inspireren. 

Flores DESSO Tarkett

Waar kunt u de texturen vinden?

We hebben een 3D Textures tool waar alle tapijtproducten in te vinden zijn , maar de 3D Textures kunt u tevens vinden op de individuele collectiepagina’s. Wanneer u binnen een tapijtcollectie een gewenste kleur vindt, kunt u op deze designpagina tevens de 3D textuur terugvinden. Dit werkt als volgt:

Stap 1

U zoekt de gewenste tapijtcollectie op. Dit kan door de collectienaam direct in te geven in onze zoekbalk, maar u kunt ook eerst alle collecties bekijken binnen de productcategorie 'tapijttegels'. 

3D Textures download stap 1 Tarkett

Stap 2

Wanneer u de keuze heeft gemaakt voor een tapijtcollectie, kunt u op deze pagina bekijken van welk design u de textuur wilt downloaden. Klik het gewenst design vervolgens 

3D Textures download stap 2 Tarkett

Stap 3

Nu u het design heeft aangeklikt kunt op de designpagina naar de documenten navigeren (onderaan de pagina) en hier kunt u de 3D Textures downloaden. 

3D Textures dowload stap 3 Tarkett

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over 3D Textures? Neem contact op met uw Tarkett contactpersoon of bel naar het algemene nummer: 0416 684 100

Benieuwd welke mogelijkheden er zijn met projecttapijt? Bekijk dan ons artikel: "Projecttapijt voor commerciële ruimtes: alles wat u moet weten"

Toch liever via email?

Mail voor meer informatie naar: info.nl@tarkett.com of neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen

Voorgestelde collecties