Tarkett More than Human Serene en Serene Colour tapijttegel

More Than Human

DESSO Serene & Serene Colour

More Than Human

Dankzij technologie kunnen we het onmogelijke presteren, terwijl we 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar moeten zijn. Hoe houden we dan beide voeten op de grond in deze tijd vol extremen? Hoe blijven we verbonden met onze gedachten en met elkaar? Hoe creëren we een werkomgeving waarin mensen het beste uit zichzelf kunnen  halen?
Door de cirkel helemaal rond te maken op allerlei gebied en technologie toe te passen in alles wat we doen.

Bij de ontwikkeling van de DESSO Serene & Serene Colour-collecties voor op kantoor, haalden onze ontwerpers inspiratie uit de wetenschap en nieuwe technologieën. Hoe wij als biologische wezens reageren op onze omgeving. Hoe onze hartslag stijgt en daalt als kleuren veranderen, hoe onze ademhaling en lichaamstemperatuur veranderen als we stoffen aanraken of voetstappen horen.


Dit komt allemaal samen in zorgvuldig vervaardigde vloeren van zachte en 100% recyclebare tegels die ervoor zorgen dat architecten en ontwerpers meer dan ooit de
visuele indeling en sfeer van een ruimte kunnen bepalen. Dankzij zachte en uitnodigende kleuren in organische patronen brengt deze collectie rust en duurzaamheid naar elk kantoor, zodat iedere ruimte sereen aanvoelt.

Ontdek de nieuwe designs en bestel gerust een staal voor de Serene en Serene Colour collecties. U kunt ook via 3D Warehouse de designs van deze collecties met seamless textures downloaden en bekijken.

Voelen jullie het? Laten we aan de slag gaan...

 

De collecties

DESSO Serene

Serene is verkrijgbaar in negen neutrale tinten, van koel en rustgevend tot warm en vriendelijk. Serene maakt deel uit van de ‘More Than Human’-collectie en spreekt alle zintuigen aan, waarbij elk van de unieke componenten tactiliteit belichaamt en een groot aanpassingsvermogen biedt.

DESSO Serene Colour

Ter aanvulling op het organische karakter van Serene, biedt de DESSO Serene Colour-collectie van Tarkett ongekende flexibiliteit op het gebied van design. Designers kunnen kiezen uit acht accentkleuren voor een meer ingetogen patroon met sobere tinten, of voor een levendige touch, dankzij de naadloze overgang van Serene naar Serene Colour.

Alle designs en mogelijkheden bekijken?

Serene is verkrijgbaar in negen neutrale tinten, van koel en rustgevend tot warm en vriendelijk en is ontworpen om perfect te worden gecombineerd met Serene Colour. Ontwerpers kunnen kiezen uit de 8 accentkleuren om kleur naar wens op te bouwen, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor een vloeiende verbinding tussen individuele ruimtes. DESSO Serene Colour sluit langs één kant perfect aan op de neutrale designs uit de DESSO Serene collectie. Raak geïnspireerd door de flexibiliteit en designs van de Serene & Serene Colour, en download onze seamless textures om alle mogelijke opties te zien.

Creëer een haast vloeibare overgang tussen afzonderlijke ruimtes

De Serene Colour-dessins zijn niet effen, maar hebben een ombré-achtige shading, waardoor één kant altijd perfect aansluit op een neutraal dessin uit de Serene-collectie. Zo kan kleur naar wens worden opgebouwd en ontstaat er een haast vloeibare overgang tussen de afzonderlijke ruimtes.

DESSO Serene & Serene Colour - Circle

Een duurzame oplossing

100% recyclebaar in ons eigen tapijtrecyclingcentrum

DESSO Serene en Serene Colour zijn 100% recyclebaar in ons eigen tapijtrecyclingcentrum.

Jaarlijks genereert Europa 1,6 miljoen* ton tapijtafval, waarvan minder dan 3%** gerecycled wordt. In een wereld waarin grondstoffen steeds schaarser worden en het klimaat verandert, heeft Tarkett een eigen tapijtrecyclingcentrum opgezet waar de twee belangrijkste componenten van tapijttegels - garen en rug - zuiver van elkaar kunnen worden gescheiden.
Onze EcoBase backing wordt 100% gerecycled in ons eigen productieproces en het polyamide 6 garen gaat terug naar onze partner, Aquafil, om geregenereerd te worden tot ECONYL® garen.

Restart® terugname - en recycleprogramma

Onze toewijding aan de circulaire economie is een belofte om u bij elke stap op uw reis naar duurzaamheid te begeleiden. Eén van onze belangrijkste initiatieven op het gebied van circulaire economie, ons wereldwijde terugname- en recycleprogramma ReStart, biedt u de mogelijkheid om uw recyclebare vloerbedekking aan ons terug te sturen om er nieuwe vloeren van te maken.

100% ECONYL® garen

 

De DESSO Serene & Serene Colour collecties zijn gemaakt van 100% ECONYL®, een geregenereerd nylongaren, gemaakt van teruggewonnen afvalmaterialen zoals afgedankte visnetten en tapijtgaren van ons tapijtrecyclingcentrum.

Human Conscious Design™

Tarkett Human-Conscious Design ™ is onze belofte om de huidige en toekomstige generaties bij te staan. Om vloeren en sportoppervlakken te creëren die goed zijn voor mens en milieu. En om het elke dag te doen.

We realiseren dit door de synergie van drie toezeggingen:
1 Diep menselijk begrip
2 Bewuste keuzes. Voor mens en planeet
3 Met jou. Elke stap van de weg

Afbeeldingengalerij