Hotel tapijt: een luxe en duurzame vloeroplossing

Hotel tapijt: een luxe en duurzame vloeroplossing

Tarkett levert luxueuze, op maat gemaakte tapijten voor hotelketens, maar ook voor kleinere boetiekhotels over de hele wereld. Onze DESSO tapijten creëren de sfeer waar uw klanten naar verlangen en zijn tegelijkertijd een duurzame oplossing. U kunt kiezen uit verschillende collecties tapijt voor hotels of u kunt kiezen voor tapijt op maat. Met deze diverse oplossingen creëert u de ultieme klantbeleving met hoogstaand design en optimaal comfort. 

De vaste collecties van ons tapijtmerk DESSO 

Bij het kiezen van geschikt hotel tapijt is het allereerst belangrijk om te kijken naar de gebruiksklasse van het tapijt. Voor zwaar belopen ruimtes, zoals openbare ruimtes en restaurants, is het belangrijk om een gebruiksklasse van minstens 32 te hebben. Ruimtes die gemiddeld minder worden belopen, zoals hotelkamers en conferentiekamers, hebben minstens een gebruiksklasse van 31 nodig. Alle DESSO tapijttegels, kamerbreed tapijt en tapijt op maat hebben een gebruiksklasse van 33 of (in slechts enkele gevallen) 32. Al onze collecties zijn dus geschikt als hotel tapijt. 

Zie hieronder enkele collecties die worden aanbevolen als hotel tapijt:

DESSO Axminster en Axminster Sculpt

Axminster, een traditioneel geweven tapijt dat meer dan 250 jaar geleden werd ontwikkeld voor Koninklijke woningen, wordt nu gebruikt in de meest indrukwekkende luxe hotels. Al meer dan twee decennia heeft DESSO Axminster van Tarkett een goede reputatie als tapijt op maat, die we leveren aan vele hotelmerken en hoteleigenaren. Klanten zijn onder andere Hilton, Marriott, Starwood en Intercontinental. Het assortiment luxueus DESSO Axminster tapijt is bekend om zijn sublieme look, zijn complexe, frisse, levendige designs en uitzonderlijke duurzaamheid. Het tapijt wordt meestal gebruikt in openbare ruimtes, gangen en slaapkamers om een ​​luxe uitstraling te creëren. Axminster creëert de sfeer waar uw klanten naar verlangen en biedt eindeloze designmogelijkheden.

DESSO Gravure tapijt

Gravure, onze collectie bedrukt tapijt op maat, biedt ongekende designmogelijkheden. Het patroon wordt op ‘greige’ getuft tapijt aangebracht met een speciaal drukprocedé. De verf wordt daarbij met hogedrukspuitkoppen geïnjecteerd voor een maximale absorptie. Resultaat: een verbluffende en uitermate heldere kleur. In combinatie met DESSO’s omvangrijk scala aan levendige kleuren, kunnen eindeloos veel designs worden gecreëerd. Gravure is een budgetbewust alternatief biedt voor Axminster geweven tapijten.

Gravure

Tarkett biedt meer dan alleen hotel tapijt

Het kan natuurlijk zijn dat de voorkeur niet alleen bij tapijt ligt, maar tevens bij andere vloeroplossingen. Tarkett biedt naast hotel tapijt ook vele andere vloeroplossingen voor in uw hotel. Benieuwd naar andere vloeren, bijvoorbeeld PVC-vloeren of veiligheidsvloeren voor natte ruimtes? Bekijk dan dit artikel.

Benieuwd welke mogelijkheden er zijn met projecttapijt? Bekijk dan ons artikel: "Projecttapijt voor commerciële ruimtes: alles wat u moet weten"

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over hotel tapijt?

Neem contact op met uw Tarkett contactpersoon of bel naar het algemene nummer: 0416 684 100

Toch liever via email?

Mail voor meer informatie naar: info.nl@tarkett.com of neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen

voorgestelde collecties