Hospitality & Leisure vloerbekleding

Hospitality & Leisure vloerbekleding

Wilt u een unieke gastenbeleving creëren? Van hotellobby's en luxeslaapkamers tot restaurants en bars, vloeren van wereldklasse zoals die van Tarkett kunnen netheid, comfort en design toevoegen aan uw locatie. Laat direct zien wat uw merkidentiteit is met een grote selectie kleuren en designs in diverse materialen, zoals vinyl, hout, laminaat en tapijt. Bedien uw gasten met duurzame vloeroplossingen die het milieu respecteren en gezond zijn voor mens en omgeving.

Ontdek de duurzame vloerbekledingen van Tarkett om een geweldige klantervaring in uw locatie te creëren. Tarkett heeft uitgebreid assortiment en is van vrijwel alle markten thuis op het gebied van vloerbekledingen. Bekijk hieronder het overzicht:

DESSO Tapijttegels

Tapijttegels zorgen voor kleur, textuur en comfort in een ruimte, en ook voor een verfijnde uitstaling. DESSO tapijttegels zijn beschikbaar in verschillende garens (BCF Polyamide 6 en ECONYL® gemaakt van 100% gerecycled materiaal) en textuur opties (cut-pile, loop-pile, tip-sheared). Beschikbaar met DESSO EcoBase® backing en akoestische SoundMaster® Lite backing (optioneel). Totale dikte van 6.5 mm tot 8mm, met classificatie 32 of 33. 

Vloerkleden

Met een vloerkleed in uw interieur kunt u een moderne, sfeervolle uitstraling creëren. Doordat vloerkleden eenvoudig te vervangen en te verplaatsen zijn, zijn vloerkleden zeer geschikt voor gastenkamers en gemeenschappelijke ruimtes. Onze vloerkleden zijn beschikbaar op aanvraag, in elke gewenste vorm, kleur, maat en design. Alle vloerkleden worden geleverd met een antislip backing en er kan gekozen worden uit twee randafwerkingen (blind banderen of festonneren).

Daarnaast kan er van elke kamerbreed tapijtcollectie een vloerkleed op maat worden gemaakt. De meest gekozen collecties zijn Desso &Ex, Pattern & Shades, Sense of Marble, Vintage en Denim. Vloerkleden geïnspireerd op de Denim collectie hebben daarbij de keuze uit 4 extra exclusieve randafwerkingen.

 

Gravure

Met Gravure zijn de designmogelijkheden eindeloos en maakt u een volledig custom-made tapijt. De Gravure maakt gebruik van de Chromo-Jet printing technologie voor voortreffelijke heldere kleuren en scherpe designs. Gravure is beschikbaar in verschillende garens (100% Polyamide of 80% wol/20% Polyamide) en met een optionele vilten backing. 

Axminster

Axminster is een custom-made tapijt van hoge kwaliteit. De Axminster is gemaakt van premium kwaliteit scheerwol uit Nieuw-Zeeland, met een superieure 3-Ply garen constructie. Ook beschikbaar in tapijttegels, voor snelle renovatie en eenvoudig onderhoud. Zeer geschikt voor hotels, casino's, congrescentra en alle publieke ruimtes met zwaar verkeer. 

iD Mixonomi

iD Mixonomi is een nieuwe collectie vloeren van modulaire vinyltegels speciaal gemaakt voor architecten en designers. iD Mixonomi verlegt de grenzen van design en stelt architecten en designers in staat hun creativiteit de vrije loop te laten en een unieke klantbeleving te creëren. In april 2017 werd iD Mixonomi bekroond met de Red Dot Award voor productontwerp.

iD Click Ultimate

iD Click Ultimate, ideaal voor een snelle, esthetische en robuuste renovatie. De iD Click Ultimate combineert resistentie, snelheid van installatie, design en akoestische comfort (19dB geluidsabsorptie door de Soundblock technologie). De iD Click Ultimate is direct over de meeste bestaande vloeren te leggen met een handig kliksysteem. Resistent tegen slijtage, vlekken, hitte en water. 

iD Inspiration Loose-lay & iD Square

Gemakkelijk te leggen en weer te verwijderen, iD Inspiration Loose-Lay hecht zich perfect aan de grond dankzij de gepatenteerde anti-skid-steun van visgraat en zet nieuwe normen voor gemakkelijk te leggen vloeren. De iD Inspiration Loose-Lay is ontworpen voor snelle installatie en gebruiksgemak, en is ideaal voor een betrouwbare snelle renovatie.

iD Square is eenvoudig te installeren en net zo gemakkelijk te verwijderen, zonder de ondervloer te beschadigen, geeft u snel toegang tot de technische ondervloer en garandeert een snel installatieproces. Het dempt ook het geluidsniveau, waardoor het ideaal is voor werk en commerciële projecten, waaronder hotels.

Onze services

Tarkett biedt u het meest uitgebreide aanbod van vloerbekleding, zodat u gemakkelijk verschillende materialen kunt combineren. Als wereldwijde partner helpen we u uw merkstrategie overal te implementeren. Maak uw eigen gepersonaliseerde ontwerp of laat u begeleiden door onze floordesigners die een totaalconcept voor u kunnen uitwerken. Pas eindeloze mogelijkheden toe door meerdere structuren, patronen, kleuren met elkaar te combineren.

Profiteer van bedrijfscontinuïteit met snelle renovatieoplossingen voor alle gebieden en alle locatiecategorieën. Met onze vloeren wordt het comfort, onderhoudsgemak en de akoestiek in uw locatie gegarandeerd. Tarkett blijft gedurende het hele project aan uw zijde en biedt de service die u nodig heeft. Onze duurzame en gezonde vloeroplossingen respecteren de mens en de planeet.  De vloeren van Tarkett dragen bij aan de circulaire economie.

Floorcraft design service

In elk gebouw kan de vloerbedekking grote invloed hebben op de uitstraling en de sfeer van de hele omgeving. De FLOORCRAFT Design Service helpt ontwerpers, architecten, planners en eigenaars het maximale uit de creatieve mogelijkheden te halen. Deze service biedt een vrijwel onbeperkt scala aan magnifieke effecten en opvallende concepten. Ontwerpen die uw verbeeldingskracht in werking zetten en in de werkelijkheid omzetten – nauwkeurig.

Of u nu kiest uit een uitgebreide selectie standaardkenmerken of unieke ontwerpen creëert, inclusief logo’s, zoals pijlen die de gewenste looprichting aangeven, noodpictogrammen en andere speciale grafische beelden.

Meer informatie?

Neem contact op met uw Tarkett contactpersoon of bel naar het algemene nummer: 0416 684 100

Toch liever via email?

Mail voor meer informatie naar: info.nl@tarkett.com of neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Afbeeldingengalerij