Boutiquehotel STAATS, Haarlem

Boutiquehotel STAATS, Haarlem

2018 | Haarlem, Nederland

Afbeeldingengalerij

Het Boutiquehotel STAATS in Haarlem werd in 2017 geopend en biedt de gast een bijzondere verblijfsomgeving om heerlijk te ontspannen en van waaruit de historische binnenstad van Haarlem eenvoudig ontdekt kan worden.

Michiel Ruijgrok van designbureau ESTIDA en hospitalityprofessional Claudia van den Berg hebben de handen ineen geslagen om tot een uniek concept te komen waarin gastvrijheid en luxe centraal staan. Voor het ontwerp van de kamers en gangen werd gekozen voor een groot aantal verschillende producten van Tarkett. Onder meer ligt er in de gangen DESSO Gravure en kamers zijn aangekleed met onder meer Axminster, Asteranne, Fields, Iconic en Palesse.

“We hebben gekozen voor Tarkett vanwege de goede ervaring die we hadden met DESSO”, aldus Claudia van den Berg. “Ook de ervaring van Tarkett op het gebied van printtapijt heeft ons doen besluiten te kiezen voor deze vloeren. Onze ervaring met de gelegde vloeren is ook uitstekend, het resultaat mag er zeker zijn!”

voorgestelde collecties

Beschrijving

Het gastvrije en bijzondere Boutiquehotel STAATS in Haarlem koos voor meerdere Tarkett producten om te zorgen voor een omgeving waarin luxe en comfort centraal staan.

Ontwerper/Architect

Michiel Ruijgrok

Gebouweigenaar

Boutiquehotel STAATS

Segment

Categorieën