Plopsa Hotel De Panne

Plopsa Hotel De Panne

2020 | De Panne, België

Afbeeldingengalerij

Met de bouw van het allereerste Plopsa Hotel, gesitueerd net naast Plopsaland en Plopsaqua in De Panne, zet de Plopsa Group, de themaparkdivisie binnen Studio 100, haar eerste stappen in de hotelbranche.
Plopsa staat gekend voor haar doorgedreven thematisering en originaliteit en dit is in dit hotel niet anders. De foyer werd volledig als theater-/operazaal ingericht waarin de personages van Studio 100 een centrale rol krijgen. Ook de kamers werden naar de leefwereld van de figuren gedecoreerd. Overal kom je Maya de Bij, Kabouter Plop en andere Studio 100 figuren tegen.
De indrukwekkende foyer en de gangen werden aangekleed met gepersonaliseerd, luxueus DESSO Axminstertapijt.  In de kamers werden zachte karpetten voorzien, zowel in de zithoeken als rond het bed.

Om tot een perfect resultaat te komen, kwamen het art & decoration team van Plopsa samen met de designers van Tarkett. Zo kon ieder detail besproken worden en werden de noden en wensen vertaald naar een onberispelijk resultaat. 
Het assortiment luxueus DESSO Axminster tapijt biedt eindeloze designmogelijkheden. Het geweven Axminster tapijt wordt vervaardigd uit 80% wol/20% nylon en is bekend om zijn sublieme look, zijn complexe, frisse, levendige dessins en uitzonderlijke duurzaamheid. Axminster tapijt van DESSO is uiterst geschikt voor openbare ruimtes, gangen en slaapkamers, en schept een bijzonder aangename, luxueuze sfeer.

Voorgestelde collectie

Beschrijving

Bij het ontwerpen van het gloednieuwe Plopsa Hotel werd er gekozen voor de Axminster tapijtcollectie van DESSO. Ontdek hoe een uniek en stijlvol design tot leven komt in Plopsaland De Panne.

Gebouweigenaar

Plopsa Group

Segment