Our sustainabiliy approach

Onze benadering

Doing Good. Together.

Bij Tarkett is onze benadering van duurzaamheid verweven met de manier waarop we zaken doen. Voor ons is het geen aanvulling of iets om in gedachten te houden; het is de kern van onze dagelijkse besluitvorming. We hebben drie kerngebieden waar we ons op richten:

  • Een streven om een circulaire economie te creëren. Het sluit de cirkel van afval, behoudt de natuurlijke hulpbronnen van onze planeet en beperkt de impact van klimaatverandering.
  • Een streven om uitsluitend goede materialen te gebruiken. We onderwerpen ons aan niet-aflatende wetenschappelijke controle en bieden vergaande transparantie over onze producten.
  • Een toewijding aan uw gezondheid en welzijn. We willen gezondere binnenruimtes creëren met de hoogste normen voor binnenluchtkwaliteit.


Onze toewijding aan duurzaamheid heeft ons geleid tot hogere normen in onze branche; en tot het samenwerken met vooruitstrevende partners om innovatieve ’programma’s en productietechnieken te implementeren. We doen dit omdat we dit belangrijk vinden en omdat we weten dat het belangrijk is voor u, onze klanten. We weten dat wanneer u voor een vloeroplossing kiest, gezondheid en duurzaamheid voorop staan. Daarom bieden we u niet alleen prachtige, hoogwaardige vloeren, maar ook gemoedsrust.

Just another way we're
Doing Good. Together.

Duurzaamheid implementeren

Duurzaamheid centraal stellen in ons bedrijf.

Ontdek ons MVO rapport 2020

Lees hier het rapport over maatschappelijke en milieuverantwoordelijkheid (MVO) voor 2020.