Een vloerkleed op maat voor uw project

Een vloerkleed op maat voor uw project

Vloerkleden worden steeds vaker toegepast in commerciële ruimten en bieden diverse voordelen. Als u op zoek bent naar een vloerkleed voor uw project, zijn er veel mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. In ons andere artikel kunt u 5 tips lezen voor het vinden van een ideaal vloerkleed. Door onze ruime keuze aan vloerkleden is er altijd wel een kleed dat goed aansluit bij uw ruimte. In dit artikel beschrijven we in het kort de opties waaruit u kunt kiezen.

DESSO &Ex vloerkleden

De DESSO &Ex collectie is het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen DESSO en het internationale interieurarchitectenbureau Ex Interiors. De DESSO &Ex collectie biedt 5 verschillende kleurgroepen en zijn perfect te combineren door het doordachte, gelaagde design. De collectie bestaat uit zowel kamerbreed tapijt met gesneden pool als uit op maat gemaakte vloerkleden. De tapijtproducten bieden ruimte voor het creëren van speelse vloerthema's, gericht op het benadrukken van bepaalde elementen in de ruimte. Hierbij wordt uitgegaan van een neutrale basis, gecombineerd met een groot aanbod van patronen uitgevoerd in vijf verschillende kleurgroepen: van Botanical green en Denim Blue tot Industrial Grey en Bohemian Red. De meest zomerse en nieuwe kleurgroep is Mellow Yellow.

DESSO Patterns en Shades vloerkleden

Vloerkleden met subtiele nuances. De Patterns en Shades vloerkleden van DESSO zijn toepasbaar in elke ruimte en zorgen voor een iets genuanceerdere interieurstijl. De vervaagde klassieke dessins creëren een luxe look en zijn perfect te combineren met strakkere, industriële vloeren. De lussenpoolconstructie zorgt voor extreme slijtvastheid.

DESSO Vintage vloerkleden

Een trendy klassiek vloerkleed met DESSO Vintage. Vintage combineert grafische dessins met klassieke patronen en vormen. Het dessin kan subtiel worden toegepast worden door te kiezen voor een tone-on-tone kleurenpallet of juist expressief waar het patroon in een contrasterende kleur wordt getoond. De mogelijkheden met Vintage zijn zeer breed en biedt vele expressies.

DESSO Denim vloerkleden

Ruig en verweerd, duurzaam en comfortabel. Met DESSO Denim geef je het interieur een stoere 'jeans look'. DESSO Denim vloerkleden zijn gemaakt van gerecyclede garens, en zijn duurzaam en sterk. Het onregelmatige effect van de bouclé-structuur versterkt het doorleefde karakter. Verkrijgbaar in 7 denim blauw kleuren met verschillende structuren met een randafwerking in stoere denimstof.

DESSO Sense of Marble vloerkleden

Sense of Marble biedt je de mogelijkheid om de luxe uitstraling van een marmeren vloer te combineren met het comfort en warmte van een zacht tapijt. De collectie biedt een ruime keuze uit wel tien verschillende kleuren en dessins. Leg dit tapijt kamerbreed zodat het net lijkt alsof er een eeuwenoude marmeren tegelvloer op de grond ligt of maak een kleed op maat in een hippe geometrische vorm. Er zijn verschillende geometrische vormen te kiezen voor een kleed zoals een cirkel, driehoek, vierkant of hexagon. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over onze vloerkleden? Neem contact op met uw Tarkett contactpersoon of bel naar het algemene nummer: 0416 684 100

Benieuwd welke mogelijkheden er zijn met projecttapijt? Bekijk dan ons artikel: "Projecttapijt voor commerciële ruimtes: alles wat u moet weten"

Toch liever via email?

Mail voor meer informatie naar: project.nl@tarkett.com of neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen

Slijtvastheid van onze vloerkleden voor commercieel gebruik

De vloerkleden van DESSO voor commercieel gebruik zijn uitermate geschikt voor werkomgevingen en projecten met veel verkeer. Zo vallen alle bovengenoemde vloerkleden onder NBN EN 685 classificatie 33 (voor zones met intens gebruik), met uitzondering van de DESSO Vintage. DESSO Vintage valt onder classificatie 32 (voor zones met gemiddeld gebruik). Kortom, alle vloerkleden zijn zeer slijtvast en geschikt voor werkomgevingen en projecten met gemiddeld tot veel verkeer.

Gerelateerde artikelen

Sense of marble rug
DESSO vloerkleden voor commercieel gebruik. Wat zijn de voordelen?

In een omgeving met harde vloeren kan een vloerkleed heel functioneel zijn. Zo kan een goed geplaatst vloerkleed voor productievere en meer tevreden medewerkers zorgen. Lees hoe!

rug
5 tips voor het vinden van een ideaal vloerkleed

Het perfecte vloerkleed is niet zomaar gevonden. 5 tips voor het vinden van een ideaal vloerkleed. Lees nu!

Voorgestelde collectie