Amsterdam UMC

Amsterdam UMC

2022 | Amsterdam, Nederland

Afbeeldingengalerij

Geavanceerde en hoogwaardige zorg

De beddentorens / verpleefafdelingen van het Amsterdam UMC worden gefaseerd gerenoveerd, zonder daarmee het dagelijkse zorgproces te verhinderen. De renovatie is voornamelijk gericht op het verbeteren van de faciliteiten en het creëren van een geavanceerde omgeving voor hoogwaardige zorg. 

Het ontwerp legt de nadruk op het creëren van een comfortabele en helende omgeving voor patiënten, terwijl het ook zorgt voor een optimale werkomgeving voor het medisch personeel.

Een hygiënische, duurzame en kalmerende omgeving

Door installatie van onze iQ Eminent in diverse ruimtes, krijgen deze een aantrekkelijke uitstraling, zijn ze uitermate vlekbestendig en bovendien erg onderhoudsvriendelijk. De Acczent Excellence 80 en iQ Optima beiden een uitstekende geluidsabsorptie en dragen bij aan de rustige en kalmerende omgeving voor patiënten en het personeel. 

De antistatische iQ Granit SD biedt de perfecte combinatie van stabiele en betrouwbare geleidbaarheid naast de bewezen duurzaamheid van het iQ-vloerassortiment. 

 

voorgestelde collecties

Beschrijving

Ontdek de indrukwekkende renovatie van de beddentorens van het Amsterdam UMC, gericht op het verbeteren van de faciliteiten en het creëren van een geavanceerde omgeving voor hoogwaardige zorg.

Ontwerper/Architect

Wiegerinck & EGM architecten

Aannemer

VLAQ Projectinrichting B.V.

Segment

Categorieën