Oplossingen voor een post-covid kantooromgeving

Veranderende perspectieven te midden van de Covid-19 pandemie

Veranderende perspectieven gedurende de Covid-19 tijd

Mensen over de hele wereld zijn nog steeds bezig zich aan te passen aan het 'nieuwe normaal'. De Covid-19-pandemie blijft woeden over de hele wereld, met steeds meer 'lokale' lockdowns. In deze snel veranderende wereld is de manier waarop we werken fundamenteel veranderd. Tarkett is druk bezig geweest om uit te zoeken wat dit betekent voor commercieel interieurontwerp.

Bij Tarkett staan de behoeften van onze klanten centraal bij alles wat we doen. Om u te helpen uw weg te vinden in deze 'nieuwe' wereld tijdens de coronacrisis, moeten we beginnen met het stellen van de juiste vragen. Daarom heeft Tarkett aan het begin van de uitbraak van de pandemie een wereldwijde omnibusenquête uitgevoerd om na te gaan hoe de meningen en ervaringen van werknemers over werk en kantoor mettertijd veranderen.

Rethinking Workplace Serie

Rethinking Workplace II: de veranderende werkplek

Lees het tweede deel van onze Rethinking Workplace serie, waar we de laatste inzichten delen over hoe de opvattingen en ervaringen van werknemers op het werk en op kantoor veranderen en waar we nieuwe commerciële design-oplossingen verkennen als reactie op deze veranderende trends.

Rethinking Workplace: terugkeer naar kantoor

Ontdek het eerste deel van onze Rethinking Workplace serie: een verzameling brochures om werknemers, bestekschrijvers en aannemers te ondersteunen bij hun terugkeer naar kantoor; korte, middellange en lange termijn.

Rapport over veranderende perspectieven gedurende Covid-19

Via het platform 'The Great Indoors' voert Tarkett drie wereldwijde onderzoeken uit onder 2.800 kantoormedewerkers in samenwerking met werkplekadviseurs van WKSpace. Dit eerste rapport verkent de resultaten van de eerste enquête. .

Download onze 'Rethinking Workplace' series: de veranderende werkplek, of lees meer hieronder over vloerplannen die oplossingen bieden voor 'social distancing', zonering en bewegwijzering en inspiratie die u zullen helpen om gezonde en veilige werkplekken te creëren

Social Distancing

Zonering en bewegwijzering op kantoor

Het inrichten van kantoren met adequate bewegwijzering en kantoorzoneringsmaatregelen in overeenstemming met de richtlijnen van de overheid is cruciaal voor veiligheid op de werkplek. Door bewegwijzering in de vloer op te nemen hebben medewerkers een duidelijke, constante en visuele herinnering aan hoe ze door het kantoor moeten navigeren en hoe ze afstand kunnen bewaren. Tapijttegels en luxe vinyl tegels (LVT) bieden bijna grenzeloze mogelijkheden als het gaat om kleuren en patronen en kunnen onafhankelijk van elkaar en samen met elkaar worden gebruikt.

Onze design teams staan voor u klaar om u te helpen met uw interieurplanning en indeling.

DESSO Icons tapijttegels

Met DESSO Icons bewegwijzeringstegels heeft u een flexibile, eenvoudige en kostenbesparende manier om uw werknemers en bezoekers veilig en moeiteloos door uw kantoor te begeleiden. 

Gezonde Ruimtes

Binnenluchtkwaliteit

De wereldwijde drang naar schone lucht is nooit zo urgent geweest als nu. Onderzoekers aan Harvard University hebben vastgesteld dat slechts een kleine toename van de langdurige blootstelling aan luchtverontreiniging - fijnstof (PM) - het risico op Covid-19 sterfgevallen aanzienlijk vergroot.

Wat vloerbedekkingen betreft, is bewezen dat DESSO AirMaster acht keer effectiever is in het opvangen van fijnstof dan gladde vloeroplossingen - en vier keer beter dan ieder ander tapijt.

Met onze Tarkett Human-Conscious Design™ aanpak blijven we de weg wijzen naar gezondere binnenruimtes.

Schoonmaak en onderhoud

Terwijl het publieke leven wordt hervat tijdens de Covid-19 pandemie, is iedereen scherp op netheid. Als expert in het bijdragen aan gezondere reuimtes, wil Tarkett verwarring wegnemen en u helpen de gezondheid en welzijn van uw ruimte te beschermen.

Als het op vloeren aankomst, bieden tapijt en LVT verschillende voordelen. Tapijt is eenvoudig te stofzuigen en heeft geen extra schoonmaakmiddelen nodig, terwijl gladde vloeren zoals LVT eenvoudig schoon te vegen zijn. Download onze gedetaileerde schoonmaak- en onderhoudsbrochure om erachter te komen hoe u beide soorten vloeren kunt reinigen, ontsmetten en desinfecteren.

Fotogalerij