Magentazorg revalidatiecentrum

Magentazorg revalidatiecentrum

2022 | Oudorp, Nederland

Afbeeldingengalerij

Een prettige woon- & werkomgeving met een focus op optimale revalidatie

Het revalidatiecentrum van Magentazorg in Oudorp is gespecialiseerd in ondersteuning bij revalidatie na ziekte of verblijf in het ziekenhuis. Binnen de vernieuwde locatie ligt de focus op een prettige herstelomgeving voor revalidanten.

In het gebouw bevinden zich onder andere een restaurant, kantoorruimtes, eenpersoon studio’s en ruimten met oefenfaciliteiten. Elke ruimte is ontworpen met de focus op een prettige woon- en werkomgeving, en staat in het teken van optimale revalidatie. Zo zijn de vloeren in de gangen voorzien van afstand strepen. Hiermee wordt de cliënt op een speelse en vriendelijke wijze uitgedaagd steeds verder te bewegen. 

Huiselijke sfeer in een organisch en vloeiend design

In de kantoorruimtes is gekozen voor DESSO Linon. Deze tapijttegel, geïnspireerd op geweven stof, creëert een huiselijk en aangenaam gevoel. De woonstudio’s en ontmoetingsruimtes zijn voorzien van de iD Inspiration PVC-stroken met natuurlijke hout-look. In de gangen en oefenfaciliteiten is de iQ Granit gebruikt, uitermate bestand tegen vlekken, slijtage en zwaar verkeer. Om het risico tot uitglijden te verminderen, zijn de natte ruimte voorzien van de Granit Safe. T.

De combinatie van verschillende vloeren, in een mooi organisch en vloeiend design, zorgen voor een prettige herstelomgeving binnen het revalidatiecentrum van Magentazorg.

voorgestelde collecties

Beschrijving

Op een positieve manier beweging motiveren is de gedachtegang in het nieuwe ontwerp van het revalidatiecentrum van Magentazorg. Lees meer over hoe de vloer hieraan bijdraagt.

Ontwerper/Architect

EGM Architecten

Aannemer

Dudink & Mossel

Gebouweigenaar

Magentazorg

Segment