Imperial Chemical Transport BV, Barendrecht

Imperial Chemical Transport BV, Barendrecht

2021 | Nederland

Afbeeldingengalerij

Het nieuwe kantoor van Imperial Chemical Transport BV in Barendrecht – een internationaal tank transport bedrijf- moest een levendige plek worden die uitstraalt waar Imperial voor staat.

Dankzij een nauwe samenwerking tussen de klant zelf, Solved voor het projectmanagement, STUDIO THO voor het interieurontwerp en Koers als aannemer is er een werkomgeving gerealiseerd waarin dynamische vormen gecombineerd worden met hout, staal, kleurvlakken en planten. Én waar iedereen prettig kan werken!

”Met een enorme kennis, kunde en vakmanschap is er in korte tijd een zeer fijne werkomgeving gerealiseerd, die ons team motiveert en positieve energie geeft. Het samen maken van een moodboard tijdens de workshop in het begin is een gouden greep geweest. Mensen komen nu met meer plezier naar kantoor, omdat zij ook zelf input hebben gegeven. En tijdens het proces zijn we compleet ontzorgd. Geniaal perfect!”

Het kleurrijke hospitality gedeelte nodigt direct uit om met klanten of met collega’s even koffie te drinken en te overleggen. De geschiedenis -met verschillende typen trucks, tankcontainers en tankopleggers door de jaren heen- zorgen zowel bij klanten als bij de chauffeurs voor leuke gesprekken.

Fotografie: Roza Schous

voorgestelde collecties

Beschrijving

Het nieuwe kantoor van Imperial Chemical Transport BV in Barendrecht moest een levendige plek worden die uitstraalt waar Imperial voor staat. Bekijk hier het eindresultaat.

Ontwerper/Architect

STUDIO THO

Gebouweigenaar

Imperial Chemical Transport BV

Segment

Categorieën