Segmenten
Referenties

Raak geïnspireerd door Tarkett producten in de markt. We hebben +90 referenties uitgelicht

Duurzaamheid

Bewuste keuzes. Voor mens en planeet.

De wereld staat voor steeds complexere uitdagingen om de CO2 te reduceren, de biodiversiteit te verhogen en de afvalberg te verkleinen. Bij Tarkett zetten we ons in voor een duurzame en circulaire economie, die waarde creëert voor iedereen. Klik op onze pagina’s hieronder om meer te lezen over onze aanpak.

Duurzaamheids- artikelen
Bij Tarkett is duurzaamheid altijd de basis. Graag delen wij onze kennis met u! Lees hier al onze artikelen over duurzaamheid.
Meld oude vloeren aan voor recycling!
Ontdek ons baanbrekende ReStart-programma voor het terugnemen en recyclen van installatieafval en gebruikte vloeren. Of meld direct uw bestaande ReStart®-project aan.
Ontdek ReStart
Tools & Services
Vraag gratis stalen aan
We bieden u de mogelijkheid om gratis stalen te bestellen. In dit artikel leest u hoe u stalen bij ons kunt bestellen.
Bekijk hier alle producten
Liever direct naar onze product search? Klik dan op de button hieronder. U kunt zoeken op bijvoorbeeld kleur, producttype, formaat, houtsoorten, segment of installatie type.
Direct naar onze product search
Over Tarkett
Nieuwsbrief
Blijf altijd op de hoogte van tips&trends, whitepapers, referenties en de nieuwste producten. Schrijf nu in!
Of bekijk onze blogartikelen
Blijf up-to-date met betrekking tot design, interieur, projecten, vloeren en duurzaamheid.
Ontdek de Tarkett Blog
-
AirMaster Savera
Selecteer een design
Tapijttegels

AirMaster Savera

De DESSO AirMaster Savera collectie biedt een inspirerende, flexibele en duurzame manier om de hoeveelheid schadelijke fijnstof in een ruimte aanzienlijk te verminderen. Door deze op te vangen en te bewaren waar ze geen kwaad kunnen doen: onder je voeten. DESSO AirMaster Savera wordt standaard geleverd in plankformaat - een primeur voor het AirMaster-assortiment - DESSO AirMaster Savera is geschikt voor de toekomst: aanpasbaar en duurzaam.

DESSO AirMaster Savera is ontworpen om te worden gecombineerd met de DESSO AirMaster Savera Shade-collectie. De zes effen tinten van AirMaster Savera passen perfect bij de zes overgangskleuren van AirMaster Savera Shade. Met dit assortiment beschikken ontwerpers over eindeloze combinaties om het beoogde effect te creëren. 

Belangrijkste eigenschappen
Technische en milieuspecificaties
Producttype: Textiel vloerbedekking
Commerciële classificatie: 33 Zwaar
Residentiële classificatie: 23 Zwaar
Quality & environment certifications: ISO 14001
Deling: 1/10"

Totale CO2-voetafdruk (end-of-life recycling)

 1.12 kg CO2/m2

CO2-voetafdruk van mijn project
Selecteer een design om een ​​staal te bestellen
Vind de AirMaster Savera die aan uw wensen voldoet
Sorry, we didn't find any formats
U kunt contact opnemen met onze Customer Service afdeling voor meer informatie.
Contact Customer service
Wilt u de CO2-voetafdruk van uw project verkleinen? Bereken de score van uw project met onze calculator en ontdek hoe u die voetafdruk met recycling verkleint.
CO2-voetafdruk berekenen
Tarkett CO2-voetafdrukcalculator voor vloeren

Combineer AirMaster Savera & Savera Shade voor creatieve en praktische vloerontwerpen

Met een veelzijdig palet van twaalf warme en koele tinten – zes AirMaster Savera effen tinten en zes AirMaster Savera Shade overgangskleuren - beschikken ontwerpers over eindeloze combinaties om het beoogde effect te creëren. AirMaster Savera planken kunnen in verschillende patronen worden gelegd of in combinatie met de pvc-vloeren van Tarkett. Ze zijn perfect voor zowel creatieve als praktische vloerontwerpen. Zo kan bijvoorbeeld een zone, een richtings- of afstandsmarkering veel organischer en op een speelse manier worden gerealiseerd.

Duurzame DESSO AirMaster Savera tapijtplanken

DESSO AirMaster: Clears the Air

Fijnstof is een verzamelnaam voor kleine onzichtbare deeltjes die in de lucht zweven en bepalend zijn voor de luchtkwaliteit in woningen en op werkplekken. De aanwezigheid hiervan wordt rechtstreeks in verband gebracht met gezondheidsrisico’s. Sinds de introductie heeft de AirMaster-technologie zich bewezen op talloze werkplekken en tijdens veeleisende laboratoriumtests. Deze tests hebben aangetoond dat DESSO AirMaster minstens achtmaal effectiever is in het opnemen en vasthouden van fijnstof dan vlakke vloeren en minstens viermaal effectiever is dan standaard tapijten.

Duurzame DESSO AirMaster Shade tapijtplanken
Technische en milieu specificaties

Liever persoonlijk contact? Neem contact op via +31(0)416-685491 of info.nl@tarkett.com

Een duurzame vloeroplossing

DESSO AirMaster Savera en Savera Shade collecties bieden een echt duurzame oplossing. Ze zijn 100% recyclebaar in ons eigen recyclingcentrum, Cradle to Cradle ® Silver-gecertificeerd en vervaardigd van 100% geregenereerd ECONYL ®-garen. De planken worden standaard geleverd met de DESSO EcoBase tapijtrug, die gemiddeld 80% geüpcycled kalk van de lokale drinkwaterindustie bevat.

    Duurzame DESSO AirMaster Savera tapijtplanken
    Begrijp de AirMaster Savera