Alpina

Alpina

2023 | Kampen , Nederland

Afbeeldingengalerij

Alpina is een gerenommeerd specialist op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen, makelaardij en in combinatie met een eigen arbodienst een ijzersterke volmacht partij. Met tientallen vestigingen door het hele land, voorzien zij zakelijke en particuliere klanten advies.

pet. projectinrichters heeft het kantoor in Kampen heringericht volgens het principe activiteit gerelateerd werken (ABW). Lokaal inkopen en hergebruiken van bestaande producten spelen daarbij een belangrijke rol. 

In dit project zijn de DESSO Iconic tapijttegels geïnstalleerd, die na gebruik volledig gerecycled kunnen worden in ons eigen tapijtrecyclingcentrum. Ons gesloten recyclingsysteem waarborgt dat DESSO tapijttegels de laagste circulaire CO2-voetafdruk in Europa hebben.  De vloer is vakkundig geïnstalleerd door ecomfort.


 

Voorgestelde collectie

Beschrijving

.pet projectinrichters heeft het kantoor van Alpina heringericht volgens het principe activiteit gerelateerd werken (ABW). Onze DESSO Iconic tapijttegels mochten niet ontbreken in het ontwerp.

Ontwerper/Architect

.pet projectinrichters - Masoud Azidehak

Aannemer

Installateur: Ecomfort

Gebouweigenaar

Alpina

Segment

Categorieën