Tarkett Fusion: de samenkomst van tapijttegels en designvloeren

Tarkett Fusion: de samenkomst van tapijttegels en designvloeren

Tarkett overtuigt door ervaring en diversiteit

Een inspirerende en gezonde werkomgeving wordt steeds belangrijker. Er is vraag naar werkomgevingen die passen bij zowel de werknemers als de organisatie en die flexibel zijn. De eisen die aan vloerbedekking worden gesteld zijn ook aan het veranderen. Vloerbedekking moet overtuigen met functionaliteit en toegevoegde waarde en moet creatief en individueel ontwerp mogelijk maken voor een flexibele manier van werken. Daarnaast moeten ze voldoen aan hoge normen op het gebied van duurzaamheid en gezondheid.

Door de fusie tussen Tarkett en DESSO kunnen nu moeiteloos harde vloeren en tapijttegels worden gecombineerd. Met meer dan 130 jaar ervaring in vloeren heeft Tarkett een breed portfolio aan producten, met onder andere designvloeren, linoleum, vinylvloeren. DESSO heeft het porfolio uitgebreid met 85 jaar ervaring als leverancier van hoogwaardig tapijt. Tarkett- en DESSO-vloeren bieden, met hun grote verscheidenheid, een lange levensduur en materiaalgezondheid; de juiste vloerbedekking voor veeleisende werkomgevingen.

Fusion combineert designvloeren en tapijttegels

Met Tarkett Fusion combineren we hoogwaardige, duurzame designvloeren en tapijttegels, om inspirerende en moderne kantoorvloeren te creëren. Dit wordt mogelijk gemaakt door de brede expertise van onze ontwerpers en productontwikkelaars in beide productcategorieën. Tarkett Fusion biedt tegel- en bordformaten voor een verscheidenheid aan patronen, kleuren en stijlen en vrijwel onbeperkte opties om een combinatie van vloerbedekkingen te maken.

Grenzen overwinnen

Gedreven door innovatie ontwikkelen we voortdurend vloerbekledingen van hoge kwaliteit die functionaliteit en creativiteit combineren. Onze producten kennen de delicate balans tussen creatieve ambitie, technische vereisten en duurzaamheidscriteria. Overtuig uzelf.

Benieuwd welke andere mogelijkheden er zijn met projecttapijt? Bekijk dan ons artikel: "Projecttapijt voor commerciële ruimtes: alles wat u moet weten"

Afbeeldingengalerij

voorgestelde collecties