Radboud UMC

Radboud UMC

2023 | Nijmegen, Nederland

Afbeeldingengalerij

Duurzame, innovatieve en helende omgeving

Op de vernieuwde campus van het Radboud UMC zijn onderwijs, onderzoek en zorg perfect met elkaar verbonden. Dit leidt tot efficiëntere zorgprocessen, meer autonomie voor de patiënt en een duurzamere, meer innovatieve én aangename zorgomgeving. De gastvrije en kalmerende sfeer draagt bij aan het herstel van de patiënten en biedt een fijne werkomgeving voor het zorgpersoneel. 

Stijlvol, hygiënisch en bestand tegen intensief verkeer

Met de innovatieve Aquarelle Wall HFS is een stijlvolle en hygiënische omgeving gecreëerd, voor optimale functionaliteit en een naadloze integratie met de vloeren. Door een duidelijk verschil in de gebruikte kleuren, is het toilet en de douche duidelijk onderscheiden. 

In de natte ruimtes is aansluitend gekozen voor de Granit Safe.T veiligheidsvloer. Deze homogene vinyl vloer biedt uitstekende slipweerstand, waardoor het risico op ongevallen drastisch is verminderd. Door de Safety Clean XP-oppervlaktebehandeling is de vloer bovendien resistent te vlekken, gemakkelijk schoon te houden en erg gemakkelijk te onderhouden. 

Door de patiëntenkamer met de Acczent Excellence 80 met een houtdesign aan te kleden, krijgt de kamer een rustige, aangename en huiselijke sfeer. De vloer is daarmee ook direct bestand tegen zwaar verkeer – zoals intensief transport van verpleegbedden en dergelijke.  

voorgestelde collecties

Beschrijving

Efficiëntere zorgprocessen, meer autonomie voor de patiënt en een duurzamere en meer innovatieve én aangename zorgomgeving.

Ontwerper/Architect

EGM architecten

Aannemer

Vandevloeren

Segment

Categorieën