Waalwijk Nederland

2017

Gebruikte collecties

Rabobank De Langstraat, Waalwijk

Kantooromgeving

Om te zorgen voor een toekomstig en duurzaam kantoor dat past bij de visie van de Rabobank de Langstraat in Waalwijk, koos deze locatie voor verschillende DESSO tapijt producten.

  • ONTWERPER/ARCHITECT

    VAN AKEN

  • GEBOUWEIGENAAR

    Rabobank

Met hun toekomstige duurzame kantoor wil Rabobank De Langstraat de leef- en werkomgeving in de Langstraat verbeteren.

Onze vloeroplossingen sluiten naadloos aan bij deze visie omdat wij producten ontwerpen voor langdurig gebruik. Zo helpen wij onze klanten gezondere en mensvriendelijke ruimtes te creëren.

Door voortdurend de gezondheids- en milieukenmerken van onze producten te verbeteren, streven we ernaar om materialen te selecteren die kunnen worden teruggewonnen, gerecycleerd en omgevormd kunnen worden tot nieuwe producten.

Bovendien engageren we ons om verantwoord om te gaan met ons natuurlijke kapitaal door de natuurlijke hulpbronnen te behouden, de klimaatverandering af te remmen en de zoetwatervoorziening van onze planeet te beschermen.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Onze duurzaamheidsstrategie

ONZE DUURZAAMHEIDSSTRATEGIE

Tarketts duurzaamheidsstrategie voor 2020 is gebaseerd op vier pijlers, die aansluiten op de Cradle to Cradle®-principes: goede materialen, bronnenbeheer, mensvriendelijke ruimten en recyclen.