MBO College Airport, ROC Amsterdam

MBO College Airport, ROC Amsterdam

2020 | Amsterdam, Nederland

Afbeeldingengalerij

Het MBO college Airport is een nieuwe afdeling van het ROC van Amsterdam waar studenten in een energierijke omgeving worden opgeleid voor de luchtvaartsector.
De ruimtes werden op ingenieuze manier ontworpen dat er een zekere rust en gescheidenheid ontstond, maar tegelijkertijd een dynamisch interieur waar mensen elkaar ontmoeten. De vloerkeuze heeft hier een grote rol in gespeeld.

De belijning en het indrukwekkende luchthaventhema wat voelbaar is door het gehele pand dient niet enkel ter decoratie; de stroming in de belijning verbindt verschillende zones met elkaar en zet aan tot beweging.
De Acczent Excellence 80 pvc-vloer die werd geïnstalleerd is een van de meest gevarieerde vinylvloeren voor zwaar verkeer als doeleinde. Dankzij de gepatenteerde Top Clean XP-oppervlaktebescherming is de Acczent Excellence 80 extreem duurzaam en kostenefficiënt in het onderhoud. De 127 all-over kleuren en houtdessins bieden talloze designmogelijkheden voor projecten binnen verschillende branches.

Fotografie: Melanie Samat Photography

Voorgestelde collectie

Beschrijving

In het ROC van Amsterdam is een futuristische leeromgeving voor opkomend luchtvaartpersoneel gerealiseerd. Ontdek het toonaangevende ontwerp hier!

Ontwerper/Architect

BuroDesk - Heleen Eilers Samat

Segment

Categorieën