Just Eat Takeaway

Just Eat Takeaway

2022 | Amsterdam, Nederland

Afbeeldingengalerij

Just Eat Takeaway, ook bekend als Thuisbezorgd in Nederland, heeft met behulp van doordacht design een betoverende werkomgeving gecreëerd. Het hoofdkantoor, gevestigd in Amsterdam, biedt maar liefst 14.000 m2 aan kantoorruimte met 850 werkplekken. In samenwerking met Matrix Projectvloeren is er een prettige en gezonde omgeving ontstaan voor alle medewerkers.

Design voor het welzijn van medewerkers

Bij Just Eat Takeaway staat het welzijn van medewerkers centraal. Het bedrijf begrijpt dat design een fundamentele rol speelt bij het creëren van een inspirerende en comfortabele werkomgeving. Er wordt veel waarde gehecht aan aspecten zoals goede ventilatie, voldoende daglicht en bewegingsvrijheid. Het doel is om een huiselijke en aangename sfeer te creëren, waarbij ontmoetingen tussen medewerkers van verschillende afdelingen worden gestimuleerd tijdens koffiemomenten in strategisch geplaatste pantry's. Bovendien biedt het kantoor diverse eventruimtes, brainstormplekken en vergaderruimtes als complete ontmoetingsplek.

De waarde van kwalitatieve vloerbedekkingen

Vloerbedekkingen spelen een cruciale rol in het interieurdesign. Matrix Projectvloeren heeft in samenwerking met Tarkett gezorgd voor de levering en installatie van hoogwaardige zachte en harde vloerbedekkingen. Deze vloeren bieden niet alleen esthetische waarde, maar dragen ook bij aan een prettige werkomgeving dankzij hun akoestische kwaliteiten.

Samenwerking om trots op te zijn

Matrix Projectvloeren kijkt met trots terug op de samenwerking met Tarkett. Door te kunnen vertrouwen op partners zoals Tarkett, kunnen zij op hun beurt betrouwbare bouwpartners zijn voor anderen. Door het nakomen van afspraken, snelle leveringen en de uitstekende kwaliteit en maatvastheid van de producten, is er een prachtig eindresultaat gerealiseerd.

voorgestelde collecties

Beschrijving

Ontdek hoe Just Eat Takeaway, ook bekend als Thuisbezorgd in Nederland, met behulp van doordacht design een betoverende werkomgeving heeft gecreëerd.

Gebouweigenaar

Just Eat Takeaway

Segment

Categorieën