iD Square: afgestemd op het ideale werkleven

iD Square: afgestemd op het ideale werkleven

 

In een snel veranderende wereld veranderen de werkplek en de hotel- en horecasector van vandaag voortdurend. Bedrijven moeten hun werknemers betrekken door het bieden van levendige ruimtes voor betere creativiteit en effectieve samenwerking en hotels moeten het best voldoen aan de verwachtingen van hun gasten en uitzonderlijke klantervaring bieden. Vastbesloten om aan de top van de trends in beide segmenten te blijven, heeft Tarkett iD Square ontworpen, een akoestische collectie met losse lay-outs die is afgestemd op de specifieke behoeften van deze markten, waar snelle renovatie, akoestisch comfort en weerstand van het grootste belang zijn.

 

Flexible Workspace

Tegen 2020 zullen generatie Y of 'Millennials' en generatie Z meer dan de helft van het personeelsbestand omvatten.

Het zijn digital natives, collaborative, bedreven in multitasking en hun attitudes en verwachtingen zullen een grote impact hebben op de werkomgeving. Ze verwachten een echt wendbaar werkecosysteem, met goede internettoegang, waar ze vanuit vrijwel overal kunnen werken: co-working-spaces, hotellobby's, niet-toegewezen zithoeken, individuele werkruimtes of onconventionele werkruimtes, gaande van gangen tot cafés of hotelrestaurants. Voor iD Square hebben ontwerpers van Tarkett verschillende opwindende en ongebruikelijke kleur- en textuurcombinaties bedacht die zijn aangepast voor elk conceptgebied.

Collaborative Workspace

Aanvankelijk waren gedeelde kantoorruimtes meestal gerelateerd aan start-ups. Deze trend heeft zich in de loop der jaren enorm verspreid om in te breken in bijna elke organisatie die open collectief denken, innovatie en nieuwe perspectieven wil stimuleren! Van open kantoortuinen die modulair en eenvoudig aanpasbaar zijn, tot gefragmenteerde open concepten waar gebieden duidelijk zijn afgebakend, open ruimtes laten medewerkers natuurlijk vaak met elkaar communiceren en maken de werkruimte behendiger.
Bij het maken van iD Square heeft ons ontwerpteam getracht heldere en moderne materialen en texturen in deze ruimtes te injecteren om een ​​aantrekkelijk en geïnspireerd gevoel uit te stralen.

Caring Workspace

De vooruitstrevende bedrijven van vandaag, die pleiten voor een op werknemers gerichte cultuur, streven ernaar het welzijn op de werkplek te bevorderen en de balans tussen werk en privé te bevorderen. In een poging om een ​​hoog niveau van werknemerswelzijn te bereiken, dragen gezonde materialen en innovatieve meubels, zoals verstelbare werkstations of sta-bureaus, positief bij aan een hogere productiviteit van de werknemer en een betere algehele gezondheid.
Bij het maken van iD Square hebben ontwerpers van Tarkett verschillende texturen gecombineerd en subtiele variaties in natuurlijke tinten gebruikt om diepte en interesse aan deze ruimten toe te voegen en een beter leven motto te ondersteunen.

Technologie in Hospitality

Met verbeterde technologie die de hotel en horecamarkt betreedt, verandert het toneel sneller dan ooit tevoren. Online en iPad check-ins veroorzaken de mutatie van de receptie aan de voorkant. Zo zullen meer frontdesks worden vervangen door sit-down digitale conciërgediensten en zullen andere openbare ruimtes verschuiven van zakelijk
ruimtes om ruimtes te verwarmen en uit te nodigen. Hotels gaan ook groot op het slimme kamerconcept om de ervaring in de hotelkamer te transformeren. Ons ontwerpteam streeft ernaar deel te nemen aan deze verhalen door de gasten een meer onvoorspelbare en persoonlijke ervaring te bieden met behulp van rustgevende patronen met koele en warme tonen, versterkt met een vleugje koper.

Fusion van Luxe Vinyltegels en Tapijttegels

Creativiteit staat centraal in goed ontwerp samen met de wens om een ​​stempel te drukken. Met ons Fusion-concept combineren we iD Square met DESSO-tapijttegels om prachtige en praktische vloeren te creëren voor hedendaagse ruimtes. We hebben de iD Square- en DESSO-tapijttegelproducten in de Fusion-collectie ontworpen om naadloos samen te werken, zonder overgangstrips. Bezoek voor meer inspiratie en informatie op de luxe vinyltegel- en tapijt Fusion website