Denim vloerkleed in uw interieur

Denim vloerkleed in uw interieur

Denim past in verschillende interieurs

Een vloerkleed in uw interieur heeft verschillende voordelen. Een vloerkleed zorgt voor een betere akoestiek, is eenvoudig te vervangen en geeft persoonlijkheid aan het interieur. Waar vloerbedekking vaak wordt gekozen als een neutrale basis van het interieur, kan een vloerkleed net die unieke twist geven. Met DESSO Denim geeft u het interieur een stoere 'jeans look' en tegelijkertijd kiest u voor een duurzaam tapijt. Lees meer over deze collectie in dit artikel.

DESSO Denim vloerkleed Tarkett 2

Ons DESSO Denim vloerkleed past in verschillende interieurs

Een stoer, industrieel interieur is erg populair. Beton, baksteen, hout en metaal zijn niet weg te denken uit een industrieel interieur. Net als dat jeans bijna met alle kleding gecombineerd kan worden, past ook denim in vrijwel elk interieur. Denim in het interieur oogt creatief en informeel, en geeft een bijzondere energieke look.


Een denim eyecatcher zoals een denim vloerkleed, combineert perfect met de ogenschijnlijk onbewerkte basismaterialen en kleuren. Denim heeft een ruige look met textuur, waarbij de uitstraling van uw interieur een stoer element (erbij) krijgt. In een industrieel interieur zal een denim kleed een comfortabel element toevoegen, waar het in andere interieurs juist een fris en stoer element toevoegt. De vloerkleden worden zowel in huis als bij projecten toegepast. 
 

Bekijk de verschillende afwerkingsmogelijkheden

Een denim vloerkleed is eenvoudig te combineren met andere kleuren en materialen, waardoor een denim vloerkleed zich ook perfect leent voor het toepassen van zones in een interieur. Daarnaast is een vloerkleed eenvoudig te verplaatsen, biedt het meer flexibiliteit en kan het kosten besparen bij vernieuwing van het interieur.


Het tapijt heeft een lussenpool, en door de verschillende hoogtes een denim structuur. De DESSO Denim collectie is beschikbaar als kamerbreed tapijt en vloerkleed op maat. Naast de standaard afwerkingen van de vloerkleed op maat, heeft de DESSO Denim vier extra afwerkopties. De DESSO Denim vloerkleed op maat is dus beschikbaar met een blinde bandering, gefestonneerd, een denimband, een gerafelde denim band, een vilten band en een gestikte denim band.
 

DESSO Denim afwerking vloerkleed Tarkett

Met een DESSO Denim vloerkleed kiest u voor stoer én duurzaam

De DESSO Denim collectie is gemaakt van 100% gerecyclede garens, en is daardoor een duurzaam en sterk tapijt. Het tapijt heeft een lussenpool, en door de verschillende hoogtes een denim structuur. De DESSO Denim collectie is beschikbaar als kamerbreed tapijt en vloerkleed op maat. Naast de standaard afwerkingen van de vloerkleed op maat, heeft de DESSO Denim vier extra afwerkopties. De DESSO Denim vloerkleed op maat is dus beschikbaar met een blinde bandering, gefestonneerd, een denimband, een gerafelde denim band, een vilten band en een gestikte denim band. 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de DESSO Denim collectie? Neem contact op met uw Tarkett contactpersoon of bel naar het algemene nummer: 0416 684 100

Benieuwd welke mogelijkheden er zijn met projecttapijt? Bekijk dan ons artikel: "Projecttapijt voor commerciële ruimtes: alles wat u moet weten"

Toch liever via email?

Mail voor meer informatie naar: info.nl@tarkett.com of neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen

voorgestelde collecties