NBS de Hoogakker

NBS de Hoogakker

2022 | Breda, Nederland

Afbeeldingengalerij

Tijd- en kostenbesparing door onderhoudsgemak

Binnen het nieuwe schoolgebouw is heel bewust gekozen voor heterogeen vinyl. Dit type vloer is bijzonder bestendig tegen alledaagse beschadigingen, krassen en vlekken. Het gemak in onderhoud van deze vloer is niet alleen een tijdsbesparing op de korte termijn; het vertaalt zich ook door in een aanzienlijke kostenbesparing over de volledige levensduur van het gebouw. 

Prikkelarm en rustig leerklimaat

De keuze van de vloer en het interieurdesign hebben een opmerkelijk effect gehad op het leerklimaat binnen het schoolgebouw. Leerkrachten en medewerkers zijn erg te spreken over de stimulerende en prettige werkomgeving. Kinderen, de andere primaire gebruikers van de ruimte, profiteren optimaal van de prikkelarme en rustige inrichting. De sfeer bevordert het concentratievermogen, waardoor de nadruk volledig ligt op kwalitatief onderwijs en effectief leren. Daarnaast biedt het schoolgebouw een enorme flexibiliteit. Ruimtes kunnen met minimale inspanning worden aangepast naar verschillende onderwijsdoeleinden, waardoor het gebouw niet alleen nu, maar ook in de toekomst, kan voldoen aan (veranderende) onderwijsbehoeften.

Voorgestelde collectie

Beschrijving

Ontdek het nieuwe schoolgebouw van nutsbasisschool de Hoogakker. De prikkelarme, open en ruimtelijke inrichting, bevorderd het concentratievermogen en kwalitatief onderwijs.

Aannemer

J.M. Stofferingen B.V.

Segment

Categorieën