Villa Pardoes - Kaatsheuvel

Villa Pardoes - Kaatsheuvel

2020 | Kaatsheuvel, Nederland

Afbeeldingengalerij

Themahuisjes met ieder zijn eigen invulling met een eigen kleur vloer

Villa Pardoes, gesitueerd naast de Efteling, is gebaseerd op de organisatie ‘Give Kids The World’ dat in de Verenigde Staten ernstig zieke kinderen een gratis vakantie aanbiedt. In 2000 is Villa Pardoes tot stand gekomen en uitgegroeid tot een succes. Er is gebleken dat het gezinnen met een ziek kind een enorme positieve boost geeft. Hierdoor sturen kinderartsen ook vaak kinderen door naar Villa Pardoes. Momenteel kunnen er elke week twaalf gezinnen vakantie vieren bij Villa Pardoes.

Het vakantieverblijf heeft onlangs een renovatie ondergaan en hierbij is gekozen voor een spannende mix van Tarkett producten: duurzame iQ Natural PVC vloeren, DESSO tapijt en DESSO vloerkleden. Elk themahuisje heeft zijn eigen invulling met een eigen kleur vloer. Hier is een spannende afwisseling van PVC vloeren en vloerkleden te zien. In de gemeenschappelijke ruimtes: de snoezelruimte, woonkamer, knutselruimte en keuken is gekozen voor iD Inspiration 70. Hiermee wordt een gezellige en huiselijke sfeer weggezet waardoor de gezinnen zich snel op hun gemak zullen voelen. Naast dat de vloer een belangrijke factor voor sfeer is, zijn de vloeren eenvoudig te onderhouden.

voorgestelde collecties

Beschrijving

Villa Pardoes is een vakantieverblijf voor ernstig, mogelijk levensbedreigend zieke kinderen tussen de vier en twaalf jaar.

Ontwerper/Architect

Ottenvaneck Architecten

Gebouweigenaar

Villa Pardoes

Segment

Categorieën