Heterogeen vinyl

Ontdek onze vernieuwde Excellence, Platinium en ProtectWALL

Maak kennis met ons nieuwe assortiment heterogene vinyl vloeren en wanden, voor architecten en ontwerpers die op zoek zijn naar authenticiteit in hun ruimtes. Van levensechte houttexturen tot tijdloos terrazzo, van modern beton tot elegante mineralen, de collectie biedt klassieke en eigentijdse opties. Ontdek een breed scala aan moderne kleuren en dessins - om je visie tot leven te brengen.

De kleurenkaart die de toon zet

Heterogeen vinyl vloeren en wanden

De vernieuwde heterogene vinylcollectie is de alles-in-één oplossing voor het creëren van unieke, spannende en harmonieuze interieurs voor drukbezochte gebouwen en ruimtes. De nieuwe collectie is verkrijgbaar in een zorgvuldig samengesteld en uitgebreid nieuw palet - een kleurenkaart met tijdloze patronen en afwerkingen - waarmee ontwerpers stijlen, kleuren en texturen kunnen mixen en matchen.

Hout en natuur

Geniet van het hyperrealisme van natuurlijke materialen. Verschillende houtpatronen geven de authenticiteit en diversiteit van hout natuurgetrouw weer. Ontdek een ruime keuze aan kleuren en patronen geïnspireerd door natuurlijke elementen.

 

Mineralen

Herontdek de elegantie van steen en de moderniteit van beton. Ons assortiment haalt inspiratie uit een spectrum van mineralen zoals steen, marmer, beton en terrazzo voor de esthetiek van het ontwerp.

Kleuren en grafische elementen

Ons assortiment kleuren en grafische elementen heeft nieuwe monochrome tinten voor eigentijdse omgevingen geïntroduceerd, evenals een keuze aan subtiele en gedurfde grafische elementen om ruimtes persoonlijk te maken.

Extra grote designs

Onze vijf XXL ontwerpen zijn extra groot en bootsen naadloos de uitgestrekte schoonheid van marmeren, houten en stenen patronen na. Bekijk hoe deze ontwerpen, die tot 6 meter lang zijn, de natuur binnen kunnen brengen met ongeëvenaarde elegantie en charme.

Uitmuntende prestaties

Alle collecties zijn zorgvuldig vervaardigd om bestand te zijn tegen intensief gebruik door mensen, apparatuur, bedden en rolstoelen zonder dat ze herhaaldelijk gerepareerd of gerenoveerd hoeven te worden. Onze producten zijn bestand tegen veel verkeer en zwaar rollende lasten, zijn gemakkelijk schoon te maken, hebben geluiddempende eigenschappen en zijn extreem duurzaam en krasbestendig. 

Eenvoudig schoonmaken en onderhouden door Tektanium

De vloeren zijn efficiënt en gemakkelijk schoon te maken dankzij de nieuwe, beschermende coating Tektanium.
Deze PU-coating maakt gebruik van een innovatief polymeersysteem dat een sterkere beschermlaag vormt en uitstekende weerstand biedt tegen krassen, schuren, slijtage en vlekken.

Geluiddempende eigenschappen

De vernieuwde serie heeft veel opties voor geluidsreductie tot 19 dB. Dit biedt uitzonderlijk akoestisch comfort, cruciaal voor geconcentreerd leren in scholen en harmonieus wonen in gemeenschappelijke woningen. Het is ook perfect voor omgevingen in de gezondheidszorg, omdat het akoestische eigenschappen in balans brengt met weerstand tegen zware belasting.

Expertise en duurzaamheid: gemaakt in Europa

Deze collectie is ontworpen om vriendelijker te zijn voor de planeet met minder afval en een lagere CO2-uitstoot. Het wordt geproduceerd in Tarkett-fabrieken in Europa (een aanzienlijk deel in Frankrijk), waardoor transport wordt geminimaliseerd en de CO2-uitstoot wordt verminderd. De snijresten van het product zijn recyclebaar en het niveau van gerecycled materiaal is in sommige collecties zelfs 29%. Vinyl snijresten, worden gerecycled tot nieuwe producten via Tarkett's ReStart® terugname- en recyclingprogramma.

Ontdek de vernieuwde heterogeen vinyl collecties

Excellence collecties

Vloergamma met meerdere opties, geschikt voor alle segmentbehoeften. Verkrijgbaar in compacte of akoestische opties, in een groot aantal designkeuzes, waaronder XXL-designs.

Platinium collecties

Vloerbedekking voor zwaar gebruik in de gezondheidszorg en het onderwijs. Zeer geschikt voor drukbezochte ruimtes en beschermt tegen de noodzaak van herhaalde renovatie.

Excellence Genius collecties

De vloeren worden lijmvrij gelegd voor een kleinere ecologische voetafdruk en een snelle renovatie. Verkrijgbaar in een samengesteld assortiment van eeuwig klassieke designs.

ProtectWALL collecties

Sterk presterende vinyl wandbekleding die beschermt tegen stoten, krassen, vlekken en chemicaliën. Speciaal geschikt voor gangen en veeleisende ruimtes.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie over welke vloeren u het beste kunt kiezen voor uw project? Neem dan contact op met uw Tarkett contactpersoon, laat uw gegevens achter via ons contactformulier of bekijk alle heterogeen vinyl producten via onderstaande buttons.