Tarkett en M-Wall bundelen krachten

Tarkett en M-Wall bundelen krachten

15 December 2022

We hebben een meerderheidsbelang verkregen in M-Wall ter versterking van ons aanbod in wandbescherming

Samen met M-Wall bundelen we de krachten om samen geïntegreerde oplossingen van vloer tot wand aan te bieden, voor de meest veeleisende en specifieke toepassingen die een hoog niveau van installatievaardigheden vereisen. Denk bijvoorbeeld aan operatiekamers, cleanrooms, laboratoria en gangen met veel verkeer.

Maak kennis met M-Wall

M-Wall is de specialist op het gebied van wandbescherming en hygiënische wandoplossingen. Ze hebben een unieke expertise ontwikkeld in het gebruik van PET als component voor wandpanelen, terwijl het voldoet aan de hoogste brandtesten (Bs1-d0). Aangezien PET makkelijk is te recyclen en een betere hygiëne en eenvoudigere reiniging mogelijk maakt, sluit dit nieuwe aanbod volledig aan bij onze duurzaamheidsstrategie en verbintenis om onze klanten te ondersteunen bij gezondheids- en schoonmaakprotocollen.

Bij de ontwikkeling van zijn producten richt M-Wall zich niet alleen op producteigenschappen, optimale verwerkbaarheid en milieuvriendelijkheid, maar ook op de specifieke (detailing)problemen die architecten en opdrachtgevers tegenkomen in projecten. De producten worden veel gebruikt in cleanrooms, ziekenhuizen, laboratoria, verpleeghuizen, kantoren, luchthavens, hotels en restaurants.

We zijn zeer verheugd om dit nieuwe hoofdstuk voor zowel Tarkett als M-Wall aan te kondigen. Deze deal illustreert het streven van Tarkett om onze cliënten een hoge kwaliteit te bieden met de uitbreiding van ons productaanbod, inclusief ondersteuning bij installatie / technical support, evenals onze voortdurende aandacht voor de gezondheidszorg en het onderwijs.  

-    Edouard de la Cotardière, VP Marketing & Digital Tarkett EMEA

Aandacht voor de gezondheidszorg en het onderwijs

De krachten bundelen met Tarkett is een natuurlijke stap, omdat we allebei de gezondheidszorg en het onderwijs ondersteunen met een kwalitatief hoogstaand en complementair aanbod. Onze klanten zullen profiteren van de expertise van twee erkende spelers, ondersteund door Tarkett's lange ervaring in deze kernsegmenten. Samen met een brede verkoop- en operationele aanwezigheid.

-    Michael Simon, oprichter van M-Wall

Bekijk de producten en bestel stalen

In onze Tarkett product search en op de website van M-Wall kun je onze vloer- en wandoplossingen makkelijk bekijken en hier stalen van bestellen. Neem gerust een kijkje op onze websites. Bij vragen kun je ook contact opnemen met: 

Tarkett account manager: Marco van Westerlaak

Marco.vanWesterlaak@tarkett.com 

+31 (0)6 - 51 11 28 88


M-Wall account manager: Dirk-Jan Verberne

DirkJan@MWall.nl

+31 (0)6 - 31 63 52 02